IDE STOPAMA BIVŠE SUPRUGE: Uskoro će ponovno na ludi kamen stati i Ante Gotovac (FOTO)

Facebook

Bivša reality zvijezda uskoro će uploviti u bračnu luku.

Zaljubljeni Ante Gotovac pronašao je novu ljubav, i to u Beogradu, gdje već neko vrijeme živi i radi, a samim time, jasno je da će se i vjenčanje održati u tom gradu poput Severininog, doznaje In Magazin.

>>> I ONA IMA MIŠLJENJE O NJIMA! Simona poručila: ‘PokemonGo nije za našu duši, niti spasenje’

Nova Antina odabranica zove se Jelena Miljuš, a gospodin Gotovac o svojoj budućoj ženi ima samo riječi hvale. Ante joj na Facebooku objavljuje ljubavne pjesme na poput “Moj lipi anđele”, “Zbog jedne divne crne žene” i “Odvest ću te na vjenčanje”.

Uzbuđeni mladoženja je izjavio: “Svoju buduću suprugu sam upoznao preko zajedničkih prijatelja. Ona inače radi u ministarstvu, završila je dva fakulteta i iz ugledne je obitelji. Zaljubljen sam, kao što već znate. Eto našu vezu ćemo konačno 30. listopada u 14 sati u zemunskoj općini okruniti i brakom.”

Dalje je naveo: “Moja buduća supruga bi više željela u principu manje vjenčanje samo s kumovima, ali pošto ovdje imamo stvarno veliki krug kvalitetnih prijatelja sad razmatramo opciju da bi ipak napravili neko veće vjenčanje, a to ćemo znati ove dane”.


Poput njegove Simonice ni Ante nije gubio vrijeme. Podsjetimo, prije pet mjeseci udala se i njegova bivša supruga Simona za Stanislava Mijokovića, s kojim se preselila u Linz gdje on radi u tvrtki koja servisira aute, a ona je kućanica. Simona i Ante imaju zajedničku kći Gabrijelu.

>>> SIMONA OTKRILA TAJNU: Evo što je njezin muž napravio, a očito nije smio (VIDEO)


Komentari