Hrvatske majke reagirale na objavu Lane Jurčević: ‘Kuća se ne pere kad zapucketam prstima’

Lana Jurčević j (Foto: Instagram)

Otkako je rodila djevojčicu Maylu Lily, popularna pjevačica Lana Jurčević svoje pratitelje redovito na društvenim mrežama izvještava o raznim dogodovštinama i izazovima s kojima se susreće kao novopečena majka.

U najnovijoj objavi na svom Instagram profilu posvetila se malo muževima. Uz videu koji je objavila napisala je zanimljive poruke.

“Što muževi očekuju kad uspavaš djecu, a kako zapravo je”, napisala je dok se u prvom dijelu snimke vidi kako se senzualno šminka dok u drugom vidno umorna pere zube.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)


‘Što vi radite kad oni zaspu’

U objavi je ipak rekla kako joj ostane još energije nakon što Mayla Lily zaspi.

“Moja kad zaspe, ja dobijem energiju iz nepoznatog izvora  a do tad kukam kak sam neispavana. Što vi radite (oni koji imaju klince) kad oni zaspu”, pitala je pratitelje i skupila brojne reakcije pratiteljica koje imaju iskustva s majčinstvom.

“Uz dvoje djece, kuhanje, čišćenje, spremanje, ostale poslove kućanske, odgajanje, obranila završni rad i još uz to Radit s muzem. Pa dokle, jedva čekam penziju”,

“Kažem sebi da moram odmah i ja ići spavati jer brzo će proći 4 sata i hranjenje. Ali na žalost to tako ne bude, jer roba se neće sama stavit prati, neće se sama ispeglat, kuća se ne pere kad zaupcketam prstima tako da tad se pretvaram u kućnu pomoćnicu”,

“Učim za faks, perem, čistim, kuham, ali u toku dana jedan spavanac je naš zajednički , obožavam to”, bili su neki od brojnih komentara mama koje su podijelile svoja iskustva s majčinstvom.

Lana Jurčević priznala ‘grešku’ u majčinstvu: ‘Mislim da sam tu trebala malo drugačije’


Komentari