Ekspertica iz ‘Braka na prvu’ zaljubila se u kandidata: ‘Neshvaćena kao riba u pustinji’

Ingrid i Luka. (Foto: Screenshot)

Iako je posljednja sezona Braka na prvu već iza nas, o ovogodišnjim kandidatima i dalje se naveliko priča.

Jedna od kandidatkinja, Danijela Pupovac, nedavno je objavila novo izdanje svog podcasta, i to sa posebnom gošćom.

Riječ je o ekspertici iz showa, Ivi Stasiow. Iva u psihoterapiji ima dugogodišnje iskustvo, a u razgovoru je otvorila dušu o događaju koju je doživjela sa samo šest godina, a koji je na nju ostavio posljedice koje osjeća i danas.

Ekspertica iz Braka na prvu iskreno otvorila dušu: ‘Stvarno sam bila loše’

Progovorila o hipersenzibilnosti

Na društvenim mrežama aktivna je i ekspertica iz prve sezone Braka na prvu Ingrid Divković. U najnovijoj objavi progovorila je o problemu hipersenzibilnosti.


“Kako (pre)živjeti ako se osjećaš kao da si pamuk u svijetu željeza?

PRVI DIO

1. Neshvaćena kao riba u pustinji
2. Preplavljena osjećajima
3. Hvala, ali ne bih hvala

Spremi si ili podijeli ovaj video sa svojim visokoosjetljivim prijateljima ili onima koji su okruženi takvim dušama kako bi svi imali podsjetnik na to da je “Hipersenzibilnost snaga, a ne slabost”, napisala je u objavi.

Zaljubila se u kandidata

Inače, ekspertica Ingrid postala je poznata po tome što se zaljubila u jednog od kandidata iz sezone Braka na prvu u kojem je ekspertirala.

Ljubav Luke i poznate spisateljice rodila se nakon snimanja showa, na jednoj kavi tijekom koje su shvatili kako imaju mnogo toga zajedničkoga. Započeli su vezu, a zatim se Ingrid i preselila k Luki u Zagreb, gdje su zajedno uredili njegovu kuću. Sada već bivši partneri zajedno su slavili rođendane, išli na obiteljske proslave, pomagali ljudima pogođenim potresom u Petrinji… No, njihova je ljubavna priča došla kraju.

Foto: Ingrid Divković Instagram

Ona i Luka prekinuli su vezu.

“Ljubav koliko god se trudila ne uspijeva pomiriti svjetove koji pričaju potpuno drugačijim jezikom i drugačijim životnim vrijednostima, što dokazuje da iskra ljubavi za zdravu i stabilnu vezu između dvoje ljudi jednostavno nije dovoljna. Ovo je lice žene koja je voljela iskreno i bez fige u srcu i ona će budite sigurni u to tako voljeti i dalje. Jedina je razlika u tome što će dok ju život ne odvede u zagrljaj koji će biti vječan i veći od svEGA, ljubav koju je do sada darivala njemu, pokloniti sebi.

Ovime i službeno potvrđujem da Luka Budak i ja više nismo zajedno (i to već neko vrijeme) i to je moja prva i posljednja objava na tu temu. Ispod ovog velikog Neba svi smo toliko mali i nesavršeni, zato ne zaboravimo ostati ljudi, opraštajmo sebi i drugima i pustimo da nas nada u bolje sutra vrati kući. Vaša Ingrid”, napisala je tada Ingrid na Instagramu.

Poznata ekspertica iz ‘Braka na prvu’ u ljubavi sreće nema: ‘Plakala sam dugo i do najdubljih suza’

Nakon prekida s Lukom s novim partnerom Darijem Sederom dobila je sina Vala, ali ni ta veza nije potrajala.

Ingrid je u jednom trenutku sa svog Instagram profila uklonila sve fotografije s partnerom Darijem.

Nakon brisanja fotografija, napisala je da sama odgaja sina, a u jednoj od objava opisala je samohrano majčinstvo kao jedan od najtežih, ali i najljepših poslova na svijetu.


Komentari