Dečko iz ‘Potjere’ i Lokasa doveo do ruba: ‘Prenasekiro me lik’

Potjera. (Foto: Screenshot/HRT)

U tijeku je emitiranje još jedne sezone popularnog kviza ‘Potjera’. Kroz emisiju prođe puno natjecatelja, a viralni hit postao je natjecatelj IT-jevac Nikola. 28-godišnjak iz Zagreba prvi put se natjecao u “Potjeri” i odlučio ostaviti dojam i kod voditelja Joška Lokasa i gledatelja jednim rekordno dugačkim predstavljanjem.

“Što se tiče hobija, imamo šah, španjolski, gitara, društvena igra Catan, šetnja, kuhanje i, naravno, nogomet, futsal… I odmah pozdravljam svoju ekipu King’s League Zagreb, Federico i ekipa…”, započeo je Nikola.

“Moji suigrači su većinom iz Latinske Amerike, jedan Francuz, pozdravljam ih iako mi nikad ne dodaju loptu. Ne kažem da sam bolji od njega, mogao bih igrati Gvardiolovu poziciju, oboje smo čvrsti i ne damo se cimat”, nastavio je Nikola.

Ljude zatekla objava na internetu: ‘Potvrđuju se optužbe protiv Gorana Navojca’

Pretjerao

Vrlo brzo otkrio je Nikola i detalje iz svog ljubavnog života. “Pozdravljam sve svoje bivše obožavateljice. To su Tea, tri Sare, Paula, Tihana, Luza, Nahin, Flavija i, na kraju, ne možemo nikako zaboraviti – Katju. Volio bih pozdraviti i Doroteu, ona nije možda moja obožavateljica, radi u kafiću poznate franšize. Ima zanimljive frizure, uvijek sam je htio pitati za broj, ali nisam skupio hrabrost”, iskreno je priznao pred cijelom Hrvatskom Nikola.


S obzirom na to da se Nikola pošteno razvezao, Lokas ga je na kraju morao podsjetiti na to da je u “Potjeru” došao odgovarati na pitanja. U igri je odabrao višu ponudu i osvojio 5000 eura, no sa suigračima iznos nije uspio obraniti od lovca Mladena Vukorepe.
Natjecatelj je izazvao i reakcije kod gledatelja koji su komentirali njegovo predstavljanje.
“Ako nemaš mu*a pitat curu za broj i to radiš preko televizije javno, onda si luzer”, Više minuta predstavljanja nego broj točnih odgovora”, “Jedan od naj-annoying predstavljanja ikad. Prenasekiro me lik, baš sam ga hejto”, “Ne postoje ni bivše ni sadašnje obožavateljice, a ni Dorotea. Real men šute, rade i nikad ne pričaju o svojim iskustvima”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.


Komentari