Davor Šuker ponovno ljubi: Osvojila ga tajnovita plavokosa poduzetnica iz Zagreba

Davor Šuker (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Puno se toga novog počelo događati u posljednje vrijeme u životu proslavljenog bivšeg hrvatskog reprezentativca Davora Šukera (56). Nakon odlaska s mjesta predsjednika HNS-a prije tri godine, povukao se iz javnosti i započeo novi život u Las Vegasu.

Šuker je prošle godine u Las Vegasu, kao suvlasnik, otvorio restoran s autohtonom hrvatskom kuhinjom s Dubrovčaninom Sejom Kašićem, prenosi Slobodna Dalmacija, a na otvorenju restorana je pjevao Petar Grašo.

Osim toga, kako pišu 24sata, Šuker će uskoro postati i američki državljanin. Naime, kupio je stan u Las Vegasu i aplicirao za državljanstvo, koje će vjerojatno i dobiti jer ima posao ondje i već neko vrijeme boravi u SAD-u.

Charles se ponovno oglasio pa progovorio o skandalu koji intrigira javnost: ‘Godinama to govorim’

Atraktivna plavokosa poduzetnica

Šuker ima novosti, kako doznaje Slobodna Dalmacija,  i po pitanju ljubavnog života. Kako im kažu upućeni ima novu djevojku, a riječ je o atraktivnoj plavokosoj poduzetnici s kojom su ga nedavno vidjeli i u Zagrebu.


Podsjetimo, Šuker je, osim po sportskim uspjesima, poznat i po burnom ljubavnom životu. Svojedobno je bio u vezi s bivšom manekenkom Kristinom Bradač, ljubio je Ivu Majoli.

Zatim bivšu splitsku manekenku Draganu Radošević, kao i bivšu Miss Hrvatske Maju Cvjetković, zbog koje je često putovao u Ameriku gdje je u vrijeme njihove veze nosila revije.

Ana Obregon i Davor Šuker. (Foto:davor pongracic/ CROPIX)

Skoro stao pred oltar

Najozbiljnija ljubavna veza, govorilo se, bila je sa španjolskom voditeljicom Anom Obregon, za koju se pričalo da je bila njegova velika ljubav s kojom je umalo stao pred oltar.

Danas 68-godišnja španjolska glumica i voditeljica iznenadila je svijet kada je 20. ožujka 2023. izašla iz rodilišta u Miamiju s bebom u rukama. Prve informacije govorile su kako je postala majka zahvaljujući surogat-majčinstvu.

‘BEBA JE ZAČETA SJEMENOM MOGA POKOJNOG SINA’ Šukerova bivša šokirala priznanjem nakon vijesti da je postala majka u 69-godini

 

Njegova posljednja javnosti poznata veza bila je ona s bivšom Kraljicom Hrvatske Kristinom Bralo, koja je od njega bila mlađa 25 godina.

Kristina je u vrijeme njihove veze Instagramu objavila fotografiju dijamantnog prstena pa se počelo se pričati i da se par zaručio. Na kraju su ipak prekinuli vezu 2021. godine.


Komentari