Baby Lasagna zabrinuo fanove objavom: ‘Zbog bolesti otkazujem koncert, u takvom stanju ne mogu nastupati’

Baby Lasagna (Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX)

Tjedan dana nakon što je raspjevao i rasplesao mnogobrojnu publiku na zagrebačkoj Šalati, Baby Lasagna zabrinuo je svoje obožavatelje u Španjolskoj objavom da je primoran otkazati nastup na tamošnjem festivalu zbog bolesti.

“Pozdrav moji španjolski mačići. Žao mi je što vas moram obavijestiti da neću moći nastupiti na festivalu Brava Madrid 2024. godine. Dobio sam jaku prehladu s kojom ne mogu putovati i nastupati.

Nadam se da ćemo se vidjeti iduće godine u Barceloni i Madridu na našoj ‘Meow Back turneji’”, poručio je Lasagna u objavi na Instagramu.

Tri dana spektakla

Podsjetimo, Baby Lasagna prošli je tjedan održao tri uspješna koncerta na Šalati. Prvi od tih koncerata održao je 12. rujna, a iako su uvjeti bili daleko od idealnih, obilna kiša nije prestajala padati, publika je neumorno plesala i pjevala uz svaki hit. Lasagna se nakon toga zahvalio publici na društvenim mrežama.

“Ne znam kako da se zahvalim na tome što ste usprkos jakoj kiši došli i onda skakali po onim lokvama, plesali i pjevali s nama. Ovo ćemo pamtiti kao jedan od posebnih trenutaka jako dugo“, napisao je.


Drugi koncert održao je sljedeće večeri u petak, u nešto povoljnijim vremenskim uvjetima, ali s hladnoćom koja je prisilila mnoge posjetitelje da koncert dočekaju u zimskim jaknama.  Treći koncert održan je u subotu 14. rujna, kada je još jednom posjećenost i energija bila na vrhuncu.

Unatoč kiši Baby Lasagna zapalio Šalatu: Obožavatelji došli u kabanicama


Komentari