Severinin prvi zaručnik o prekidu njihovog odnosa: ‘Ponašali su se kao da ih je prevarila’

Severina Vučković (Foto: Zvonko Pavic / CROPIX)

Poznata pjevačica Severina Vučković pažnju javnosti privlači često, a osobito u ljetnim mjesecima, kada se javnost nada da će pjevačica otkriti novosti na svom ljubavnom planu. Ipak, Severina je za sada otkrila da najviše uživa u društvu svog sina Aleksandra.

Naime, nedavno su isplivale stare fotografije frontmena popularnih ‘Kojota’, Alena Marina, a upravo je on bio Severinina prva velika ljubav, odnosno zaručnik. Iako su bili zaručeni, par se na kraju razišao, ali su ostali u dobrim odnosima.

Također, Marin je svojevremeno komentirao što mu je tijekom zaruka smetalo, iako o pjevačici nije rekao ništa loše.

Alen Marin (Foto: Bruno Konjevic / CROPIX)

‘Pregrubo je reći’

“Ona je popularna i karizmatična osoba. Pregrubo je reći da su me mediji zbog nje stigmatizirali, ali su se ponašali kao da ih je ona prevarila sa mnom”, komentirao je Alen i dodao da smatra kako medijima nije bilo drago što je baš on Severinin zaručnik.

Inače, par je nakon prekida ostao u dobrim odnosima, a Alen je kasnije oženio glumicu Goranu Marin. Također, jednom je prilikom istaknuo da je trenutno prije svega obiteljski čovjek.

“Imam skladan brak i jako dragu i lijepu suprugu, otac sam i očuh dvije djevojčice, odnosno djevojke, koje me jako često ispunjavaju ponosom. To je jako dobar osjećaj”, poručio je prije nekoliko godina.


Mnogi su vjerovali da Severina ljubi Filipa Miletića, a sad je potvrđena vijest koja će brojne razveseliti

Podsjetimo, nakon razvoda od Igora Kojića Severina svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti. Svojevremeno su je povezivali sa srpskim producentom Filipom Miletićem, no oni tvrde da su samo suradnici i prijatelji.

“Filip i ja nismo u vezi, ne zabavljamo se. Jednostavno već dugo ne čitam novine, nego mi jave prijatelji što pišu i onda, kad smo vidjeli naslov ‘Kako dalje’, onda smo se smijali jer ono, završili smo ploču i sad ćemo kao prekinuti. Međutim, naša suradnja traje 10 godina, vjerojatno je moj razvod to pokrenuo, ali je toliko pogrešno plasirano”, poručila je Severina ranije.


Komentari