Severinin menadžer iznenada prekinuo njezin koncert: O svemu se oglasila i pjevačica

Severina (Foto: Instagram)

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica Severina već je mnogo puta do sada pokazala da je prava profesionalka u svom poslu.

To je još jednom potvrdila i na sinoćnjem nastupu u Primoštenu gdje ju je usred koncerta zadesilo olujno nevrijeme. Međutim, unatoč vremenskim neprilikama, pjevačica nije željela razočarati okupljenu publiku pa je nastavila pjevati u nemogućim uvjetima.

Snimku sa sinoćnjeg koncerta sad je podijelila i putem svog Instagram profila gdje je detaljnije pojasnila kako je izgledao nastup kojeg će se još dugo sjećati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)


“Kao malu su me zvali Neverina”

“Sinoć je ogromna nevera pala točno na Primošten pa su mi rekli da će me tresnut struja, a ja si mislim – kako mene struja, tata mi radio u Elektrodalmaciji?”, započela je pjevačica, a potom pojasnila kako su ubrzo ostali i bez osnovnih tehničkih preduvjeta.

“A onda su riknuli i razglas i rasvjeta (od rasvjete smo imali samo munje i telefone) pa je sudac (Tomica) svirao kraj. P.S. za one koje žele znati više – kao malu su me zvali Neverina”, našalila se pjevačica na kraju.

Njezina objava ubrzo je privukla veliku pažnju obožavatelja koji nisu skrivali svoje oduševljenje Severininim postupkom.

Nakon Severinine objave javnost ne skriva nevjericu: ‘Još uvijek ne mogu vjerovati, sramota’

“Nitko joj ništa ne može”

“To se zove profesionalac”, “Ma jednostavno nitko da shvati da toj ženi ni kiše ni munje ni kamioni ni avioni ništa ne mogu! Ženska je takva jer joj je takav duh! Ja skidam kapu do poda i podržavam sve što radi! Zna se za koga se radi”, “Jednostavno kraljica, bravo Seve”, pisali su pratitelji ispod videa.

Inače, u pauzama od nastupa, pjevačica protekle tjedne boravi na otočiću Vrniku gdje uživa u društvu bliskih joj ljudi pa se tako prije koji dan pohvalila i nizom fotografija s prijateljima i članovima obitelji, a i ovaj put najviše pažnje privukla je ona na kojoj pozira sa sinom.

Mnogi obožavatelji su tom prilikom još jednom izrazili nezadovoljstvo zbog činjenice da pjevačica i dalje mora skrivati lice 12-godišnjeg sina kojeg je dobila sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)


Komentari