Severina u 51. godini donijela konačnu ljubavnu odluku: ‘Ja ne bih više’

Severina je napokon objavila nekoliko novih pjesama (Foto: Instagram)

Osječka dvorana Gradski vrt prošli je tjedan uživala uz dobro im poznate hitove 51-godišnje domaće pjevačice Severine Vučković. Kako su izgledale pripreme za koncert i još neki zanimljivi trenutci iza kamera objedinjeni su u videu koji je Severina objavila na svom Instgaram profilu, a u kojemu je, između ostalog, progovorila i o svom ljubavnom životu i otkrila kako se više ne planira udavati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

‘Znate koja je tajna dobrog koncerta? Tajna svakog pametnog izvođača su najbolji muzičari koji postoje, menadžer koji ti masira noge i dobri prijatelji’, započela je pjevačica u videu, a onda se dotaknula privatnog života.

Severina je autorica nekih od svojih najvećih hitova (Foto: Instagram)

‘Ne bih da me više nitko prosi’

‘Ja ne bih da me više nitko prosi, da sam mogla sada reći da sam sretno rastavljena. Precijenjen je brak’, zaključila je 51-godišnjakinja na što joj je netko iz ekipe dodao kako je ‘sve precijenjeno kad se sje*eš’.


Severina zaplakala i priznala: ‘Ovo mi je jedan od najemotivnijih momenata u životu’

Podsjećamo, pjevačica se prije dvije godine razvela od 15 godina mlađeg partnera Igora Kojića za kojeg se vjenčala 2015. godine, a svoju su ljubav tada slavili u Beogradu sa 600 uzvanika. Severina je već ranije taj brak nazvala ‘greškom’.

 


Komentari