Severina stigla na sud u Zagrebu: Optužena je za dva kaznena djela

Severina (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Severina Vučković stigla je danas nešto iza 11 sati na Općinski kazneni sud u Zagrebu na ročište zbog dva kaznena djela nametljivog ponašanja prema ravnateljici Osnovne škole Ljiljani Klinger te bivšoj ravnateljici Poliklinike za zaštitu djece i mladeži Grada Zagreba Gordani Buljan Flander.

Na fotografiji: Severina nakon suđenja (Foto: Screenshot)

Pjevačici se sudi za uhođenje Buljan Flander i slanje uvredljivih poruka Klinger.

“Moje dijete si poslala u Heinzelovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo”, “Stara šepava ružna babo”, “Sjedit ćeš i drhtat i trest se krivonoga kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dijete”, “Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ.

Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će izaći van. Samo da stigne presuda”, pisalo je, podsjetimo, u SMS porukama koje je objavio tjednik Nacional, a koje je navodno ravnateljici škole poslala Severina.

Severina opet na sudu, poznato i zbog čega: ‘Suda se ne bojim, pucajte u prsa’


Sud skrbništvo dodijelio ocu

Vrhovni sud nedavno je ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu, koji je u kolovozu 2021. godine odlučio da sin Severine i njenog bivšeg partnera Milana Popovića bude dva tjedna s ocem, pa dva tjedna s majkom te je skrbništvo dodijelio ocu.

Presuda je ukinuta jer je sud u Splitu povrijedio Zakon o parničnom postupku što je odlučeno još 16. siječnja ove godine.

“Od kada se rodio smo samo nas dvoje. Prvi zub, prva temperatura, prvi koraci. Tata se povremeno pojavljivao (kao i dan danas) i odlazio. I onda je odjednom odlučio biti otac. Od tada, već gotovo 11 godina, traje mučenje i agonija mog djeteta i mene. Ročišta, saslušavanja, ispitivanja, prijavljivanja, vještačenja.

Znaš da ništa pogrešno nisi napravila. I ne vjeruješ da ti se to opet događa. I nisi kriva. Na svoje dijete nikada nisam glas podigla, a kamoli išta slično. Ne postoji ama baš nikakav razlog zbog kojeg dijete ne bi trebalo živjeti u svom domu u kojem se rodilo, sa mnom, svojom bakom, ljudima koje zna od rođenja“, poručila je ranije pjevačica.


Komentari