Severina se javila ispod videa svećenika koji ju je pozvao na kavu: ‘Ustani kad kažeš moje ime’

Severina (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Nakon što je mladi svećenik don Tomislav Lukač objavio video u kojem je odgovorio Severini na prozivke optuživši je da laže i usput joj poručivši da je “voli, da moli za nju i da je poziva na kavu”, pjevačica se sada oglasila ispod njegovog videa.

Severina je konkretno odgovorila na jedan od komentara koji je ostavio pratitelj, a koji je glasio “Severina nije vrijedna da je uopće spominjete. Žena koja je oskrnavila sve što je vrijedno u životu svakog čovjeka, posebno kršćana, majke, kćeri, sestre… Svaka riječ o njoj je u vjetar bačena.”

Pjevačica se potom javila u komentarima i poručila: “Ustani kad kažeš Severina.”

Svećenik je optužio da laže

Podsjetimo, mladi svećenik ispod čijeg je videa ostavljen komentar tvrdi da ga je Severina lažno optužila da joj je uputio pogrne riječi.

“Jedan čovjek je moj video podijelio na svom storiju i nadopisao pogrdne riječi prema Severini., I što je kraljica napravila?, pitao je.  “Severina je uzela story od tog čovjeka s pogrdnim komentarom i izrezala da se ne vidi njegovo ime i prezime i objavila to kao da je to moj story i kao da sam joj ja uputio riječi pogrdne i usput me jako izvrijeđala,” tvrdi.


“Naravno, u medije je odmah izašlo da sam ja to napravio. Meni je stvarno tužno kako se netko tko je toliko poznat i koji ima 1,4 milijuna pratitelja može spustiti na takvu razinu da koristi laž kako bi debatirao običnog svećenika.”

‘Rugaš mi se za križ koji i sama nosiš’

“Ali opet, razumijem. Jer kad ne posjeduješ istinu, nego laž, onda ta laž mora bit dovoljno glasna i nametnuta kako bi naivni ljudi povjerovali u to da je istina. A tebe, draga Severina koja si se krizmala upravo u župi u kojoj ja sada djelujem podsjećam da na koncerte nosiš onaj isti križ za koji mi se rugaš u svome storyju.

I stvarno ne očekujem da ćeš mi se javno ispričati. Iako bi to bilo ne samo kršćanski, nego i ljudski. Ali molim te ispričaj se svoj djeci i mladima koji te prate jer si koristila laž kako bi prevladao tvoj stav o pobačaju. A vi dragi moji Hrvati odlučite hoćete li i dalje pratiti nekoga i vjerovati nekome koji koristi laž kako bi njegovo mišljenje prevladalo,” rekao je.

Severina ‘poklopila’ mladog svećenika, on joj uzvratio videom: ‘Širiš laži, javi se za kavu’


Komentari