Severina posljednjom izjavom dodatno potpirila glasine da ljubi srpskog producenta: Ipak su više od prijatelja?

Severina i Filip Miletić druže se preko deset godina (Foto: Instagram)

Otkako je u subotu navečer emitirana prva live emisija Superstara, društvene mreže ne prestaju brujati o haljini koju je tu večer nosila članica žirija, pjevačica Severina Vučković. Duboki dekolte na luksuznoj crnoj haljini malo je koga ostavio ravnodušnim, a dok ljubitelji mode ne prestaju hvaliti YSL kreaciju, gledateljima Superstara za oko je zapeo još jedan detalj iz te večeri.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Naime, osim Severine, u žiriju spomenute emisije, pored Tončija Huljića i Nike Turković, sjedi i poznati srpski producent Filip Miletić. A iako je poznato da se Severina i Miletić druže i privatno, ono što mu je rekla u emisiji uživo zaintrigiralo je brojne obožavatelje.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

‘Najzgodniji Srbin u Hrvatskoj’

‘Ti si najzgodniji Srbin u Hrvatskoj’, poručila je Severina neočekivano glazbenom producentu prilikom emitiranja Superstara, što je bilo dovoljno da ponovno krenu šuškanja kako ih ipak veže nešto više od samog prijateljstva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Filip Miletic (@filip_fmplay)

Također, nakon završetka nastupa kandidatkinje Andreje Jelonić, Filip je prokomentirao kako smatra da nam ‘nedostaje ovakve romantike‘. Severina je za njega već imala spreman odgovor, pa je brzo poručila: ‘Kako znaš biti romantičan kad hoćeš‘. Uz to, priznala je da su prethodnu večer bili u izlasku, a da je Miletić negodovao jer na njega nitko nije obraćao pažnju.

Severina i Filip Miletić druže se preko deset godina (Foto: Instagram)

Druže se preko deset godina

Inače, Severina je u Miletićevoj pratnji viđena i na premijeri filma ‘Samo kad se smijem’ redateljice Vanje Juranić. A odnos s glazbenim producentom svojedobno je komentirala za regionalne medije.

Svi pričaju o Severininoj haljini: Gledatelji joj postavljaju jedno ‘tehničko’ pitanje

‘Filip i ja nismo u vezi, ne zabavljamo se. Jednostavno već dugo ne čitam novine, nego mi jave prijatelji što pišu i onda, kad smo vidjeli naslov ‘Kako dalje’, onda smo se smijali jer ono, završili smo ploču i sad ćemo kao prekinuti. Međutim, naša suradnja traje 10 godina, vjerojatno je moj razvod to pokrenuo, ali je toliko pogrešno plasirano’, rekla je tada.


Komentari