Severina ponovno obilazi sudove: ‘Ono kad zlostavljač nastavlja zlostavljanje preko institucija’

Severina nakon jednog od ročišta (FOTO: Vanesa Pandžić/CROPIX)

Severina se u četvrtak poslijepodne ponovno oglasila na Instagramu te je iskoristila još jednu priliku da pozove Ženski marš 8. ožujka. Usput je napisala i da ovih dana ponovno ima pojave na sudovima.

“Inače, ja po starom. U mene isto sranje, mislim stanje… Ovih dana opet malo obilaženje sudova, malo institucija koje bi trebale štititi dijete i mene… Trebale… Sve isto kao i posljednjih 11 godina.

HRT-ova voditeljica izgubila živce usred emisije: ‘Kako se uopće usuđujete tako nešto tvrditi’

Nove prijave, više ih ne brojim, tisućiti put odgovaraj na jedna te ista pitanja. Ono kad moraš biti fina i koncentrirana, ostaviti dojam… Ono kad zlostavljač nastavlja zlostavljanje preko institucija. I opet nikome ništa. Stisni zube i izdrži. A što ima kod vas? Kako je?”, napisala je Severina.

“U Zagrebu, vidimo se u 18:00 sati na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma, a povorka prema parku Zrinjevac kreće u 18:30 sati. U Splitu, početak marša je u 18:00 sati na Trgu Gaje Bulata, ispred HNK Split. U Rijeci, okupljanje je ispred hotela Continental u 18:00 sati i ide se sve do Jadranskog trga. U Osijeku, okupljanje je u 18:30 sati na Trgu Ante Starčevića”, dodala je.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Dugotrajna pravna bitka

Podsjećamo, posljednjih tjedana Severina je bila u središtu medijske pažnje zbog ponovne borbe za skrbništvom nad sinom kojeg je dobila u vezi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Nakon što je u siječnju odlučeno da se skrbništvo ponovno vraća ocu, brojne udruge stale su uz Severinu inzistirajući da se vrati prvotna odluka Županijskog suda u Splitu po kojoj pjevačica i poduzetnik imaju skrbništvo pola – pola. Početkom prošlog mjeseca, isto je i učinjeno te je Županijski sud u Splitu ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka dječaka dužni roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno.


Komentari