Severina opet na sudu, poznato i zbog čega: ‘Suda se ne bojim, pucajte u prsa’

Severina(Foto: Damjan Tadic/CROPIX)

Na Općinskom sudu u utorak ujutro počelo je suđenje Severini Vučković. Na ročište je stigla jer ju se tereti za nametljivo ponašanje prema bivšoj ravnateljici Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordani Buljan Flander kao i ravnateljici osnovne škole koju pohađa njezin sin, Ljiljani Klingor.

SEVERINA ĆE BITI BIJESNA! Stigla je presuda koja joj nimalo ne ide u korist

Severina je u društvu prijateljice Zinke Bardić oko 9 sati stigla na sud, a novinarima je rekla da se ne osjeća krivom. “Dotične gospođe su pisale pomno glavnoj državnoj odvjetnici, osobno i tražile da se pozabave sa mnom. I evo mene pred sudom.

Umjesto da su one predmet istraga, moje prijave i prijave stotina drugih žena stoje godinama po ladicama pravosudnog bespuća. To je sve što ću reći. Suda se ne bojim, kao što je rekao Rade Končar – pucajte u prsa “, rekla je.

‘Stara šepava ružna babo’

“Apsolutno se ne osjećam krivom, i mislim da su na mom mjestu trebale biti te dvije gospođe od kojih sam jednu nazvala krivonoga baba, jer u Splitu stvarno imamo svakakvih izraza”, dodala je.


Severina Vučković Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

“Moje dijete si poslala u Heinzelovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo”, “Stara šepava ružna babo”, “Sjedit ćeš i drhtat i trest se krivonoga kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dijete”, “Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ.

Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će izaći van. Samo da stigne presuda”, pisalo je, podsjetimo, u SMS porukama koje je objavio tjednik Nacional, a koje je navodno ravnateljici škole poslala poznata pjevačica.


Komentari