Severina objavila snimku s rođendana: Pažnju ukrao muškarac s kojim je već neko vrijeme povezuju

Severina (Foto: Instagram)

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica, Severina Vučković, nedavno je proslavila 52. rođendan. A kako je izgledalo veselo slavlje, glazbenica je otkrila u objavama na Instagramu.

Tako je s pratiteljima podijelila dio slavljeničke atmosfere iz jednog zagrebačkog restorana, kojoj je, između ostalih, prisustvovalo i jedno poznato lice.

Naime, jedan od gostiju na Severininom 52. rođendanu bio je i srpski glazbeni producent Filip Miletić, s kojim je pjevačica krajem prošle godine sudjelovala u RTL-ovom showu Superstar, a za kojeg se nagađalo kako su više od prijatelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)


Vratilo ju u djetinjstvo

Dvojac je zagrljeno pozirao za rođendansku fotografiju, a pjevačica je u opis rođendanske objave stavila: “U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo”.

Inače, osim spomenute snimke, Severina je s pratiteljima podijelila i fotografiju rođendanske torte uz koju je poručila kako ju je vratila u djetinjstvo.

Severina(Foto: Instagram)

“Torta i puhanje svjećica vraćaju u djetinjstvo i ponovno svi postajemo djeca. Ima li ljepšeg osjećaja nego biti dijete?”, napisala je 52-godišnjakinja uz objavu.

Severina dobila najljepšu čestitku za rođendan: ‘Hvala ti na svemu što činiš’

“Nikad nisam bila laka ženska”

No, možda najemotivniji trenutak večeri bio je onaj u kojemu su Severini najbliži prijatelji i članovi obitelji u dirljivom videu zaželjeli sve najljepše za ovaj rođendan.

“Obitelj i prijatelji nisu nešto što se podrazumijeva. Oni su tu u dobru i u zlu, mada u dobru može biti svatko. Ali u zlu se prepoznaju junaci… Junaci ove priče / videa iznenađenja su oni (a ima ih još) koji su me vidjeli u svim mojim “svjetlima”, ali su mi bili svjetlo i zvijezde u koje se trebam ugledati. U ovom videu su mi poželjeli samo najljepše želje, ali je moja želja za idući rođendan da mi ispričaju priče kad sam bila loše/ije, jer život je lepeza ne samo sretnih trenutaka, nego i onih loših, tužnih, što život čini bogatijim za sve emocije.

Mojoj obitelji, prijateljima i suradnicima sretan moj rođendan. Nikad nisam bila laka ženska; za njih sam znala biti i teška… Hvala im”, poručila je pjevačica u opisu video čestitke.


Komentari