Severina i Nikolina Pišek već godinama ne komuniciraju: Voditeljica otkrila razlog sukoba

Severina i Nikolina Pišek (Foto: Damir Krajac / CROPIX, Instagram)

Prije nekoliko dana je u Zagrebu održan modni događaj koji je okupio brojna poznata lica, a među uzvanicima su se našle i naša popularna pjevačica Severina te televizijska voditeljica Nikolina Pišek. Ono što je ovom prilikom posebno privuklo pažnju, jest njihova međusobna netrpeljivost.

Na događaj su stigle u različito vrijeme, i za ovu je priliku Severina odabrala pripijenu srebrnu haljinu te malenu torbicu poznate marke “Saint Laurent”. S druge strane, Nikolina je poglede privlačila u crvenoj čipkastoj haljini koju je ukombinirala s ljubičastom torbicom. Obje su tako blistale i dobile brojne komplimente na račun izgleda.

Nakon dolaska su pozirale brojnim fotografima, a potom nastavile druženje svaka sa svojom skupinom prijatelja i poznanika, vješto izbjegavajući bilo kakav susret. Tako su svojim ponašanjem ove dvije žene potvrdile da njihov dugogodišnji sukob traje i dan danas.

Severina i Nikolina Pišek (Foto: Instagram screenshot)

Dugogodišnji sukob

Godinama su se Nikolina i Severina izbjegavale, ali su prošle godine obje prisustvovale proslavi koju je organizirala jedna hrvatska televizijska kuća. Kako tvrde izvori, tom se prilikom Severina neugodno iznenadila kad je među gostima primijetila Nikolinu. Voditeljica je željela pozdraviti pjevačicu, no Severina je brzo otišla na drugi kraj prostorije kako bi izbjegla susret.

Mnogo se raspravljalo o razlozima koji su doveli do sukoba ovih dviju poznatih žena, posebno nakon iznenadne smrti Nikolininog supruga, Vidoja Ristovića. Tada je voditeljicu napao njezin svekar, Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, što je u to vrijeme bila prava medijska senzacija. Tada su mnogi su ostali iznenađeni budući da Severina nije stala na stranu Nikoline, čime je dodatno produbila nesporazum i doprinijela međusobnoj netrpeljivosti.

Nikolina Pišek je jednom prilikom, gostujući u jednoj emisiji, progovorila o sukobu sa Severinom. Kako je tada kazala, pjevačica je na nju ljuta zbog nesuglasica koje su se dogodile zbog Milana Popovića, s kojim je Severina bila u vanbračnoj zajednici. A čini se kako pjevačica i dalje ne želi prijeći preko nekih stvari.


Poznata pjevačica progovorila o teškoj povredi: ‘Dobila sam rupturu ligamenata’

Nikolina Pišek otkrila razlog

“Ja sam inače pacifista, ali… Severina se ljuti na mene jako. U vrijeme njenog razvoda radili smo neku zabavnu emisiju i mi smo se tako zezali… Eto, ona je bila tada u tom nekom nezgodnom razdoblju, gdje je bila vrlo osjetljiva, što mogu da razumijem”, započela je svoju stranu priče Nikolina.

“I uglavnom smo tu držali njenu stranu, međutim, došao je jedan trenutak gdje je njen sada već bivši suprug morao da kaže svoju stranu priče, što sam ja najavila i što je ona doživjela vrlo osobno. Ona je shvatila da nitko njemu ne smije dati medijski prostor da on nešto kaže. Imale smo poslije jedan razgovor, svađu… Severina se meni javila i svašta mi izgovorila, ja sam se osjećala pogođeno i vrlo nevino. Ona se ljuti na mene jer mislim da je pogrešno shvatila neke stvari.

Ako može neko slučajno da joj pošalje poruku, da slučajno pogleda ili tako nešto – stvarno mi je žao. Nisam imala nikakvu lošu namjeru i stvarno nije bilo do mene, nisam imala utjecaj na to hoće li se taj prilog emitirati ili ne. I stvarno suosjećam s njenom boli u to vrijeme i sada, baš mi je žao”, tom se prilikom otvorila Nikolina.

Kolinda iznenadila potezom uoči utakmice, poslala poruku: ‘Danas na putu’


Komentari