Sestru Danijele Martinović život nije mazio: Obilježila ju je teška bolest, a evo kako danas izgleda

Danijela Martinović (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Danas u Splitu započinje jedan od najpoznatijih glazbenih festivala na ovim prostorima te ujedno i jedan od značajnijih simbola grada pod Marjanom.

Za posjetitelje Splitskog Festivala i ove je godine pripremljen bogat program, a među glazbenicima koji će zapjevati pred publikom u Splitu našla se i sestra mnogima omiljene pjevačice Danijele Martinović, Izabela Martinovića.

Tako će posljednjeg dana festivala talentirana Izabela publici zapjevati svoju novu pjesmu ‘Usne od latica’, a u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ iskreno je priznala kako se jako veseli nastupu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izabela Martinović (@izabelamartinovicofficial)


‘Uvijek sam bila etiketirana po bolesti’

“Čast mi je i zadovoljstvo. Preko 10 godina sam prisutna na Splitskom festivalu i opet u grupi Stijene, tako sam i počela, tu me život i vratio”, ispričala je te dodala kako je pjesma koju će predstaviti biti ‘žešća’, pop pjesma.

Inače, ovu veselu 49-godišnjakinju život nije uvijek mazio, a jedan period za cijelu je obitelj bio izrazito težak. Naime, Izabela se svojedobno borila s rakom limfnih žlijezda, a jednom prilikom je iskreno priznala i kako o svojoj dijagnozi nije željela pričati.

“Uvijek i svaki put bila sam etiketirana po bolesti i zbog toga nisam o tome željela govoriti. Sretna sam što sam uspjela sve ostaviti iza sebe i počela se baviti glazbom koja mi je puno pomogla i kroz koju sam pronašla novu sebe. Iskustvo me je promijenilo i na neki način sam prerano odrasla, ali glazba je bila okidač i pokretač da to ostane iza mene”, pojasnila je svojedobno.

Danijela Martinović zavapila: ‘Radi to u moje ime i vara ljude, molim vas prijavite ga’

“Slaže se sa svime što ja kažem”

A upravo joj je u tim najtežim trenutcima, najveća podrška bila njezina starija sestra Danijela s kojom je izrazito bliska.

“Čim je glazba tu, svi smo sretni i zadovoljno. Osim mame i tate, sestra je podrška. Slaže se sa svime što ja kažem i svime što me srce vodi.

Ponosna sam na njenu knjigu i mi se međusobno podržavamo. Obitelj je prihvatila novog dečka i svi smo zadovoljni”, izjavila je Izabela prošle godine za domaće medije.


Komentari