Sestra joj je najveća hrvatska diva, a ona se povukla iz medija: Pogodite o kome je riječ

Njezina sestra je hrvatska glazbena diva (Foto: Instagram)

Njezina starija sestra je jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica koja više od tri desetljeća ‘štanca hitove’ i puni dvorane. Surađivale su i poslovno – mlađa sestra je starijoj nekoliko godina bila i menadžerica.

Ona, pak, s obitelji živi u Rimu te, za razliku od starije sestre, više voli život daleko od očiju javnosti.

Znate li tko je ona?

Brat joj je najpoznatiji hrvatski pjevač, a ona izbjegava medije: Pogodite o kome je riječ

U pitanju je Sunčica Badrić, sestra omiljene hrvatske pjevačice Nine Badrić. Iako je neko vrijeme radila kao Ninina menadžerica, povukla se s estrade, ali i iz Hrvatske.

Ipak, sestre se nisu udaljile – upravo suprotno. Nina na društvenim mrežama često ističe koliko je povezana s mlađom sestrom. ‘Nikad ti nisam ni čveger opalila, a zaslužila si ga barem nekoliko puta. Slaba na tebe oduvijek i zauvijek. Ne zato što si moja, ali si najbolja najljepša sestra na svijetu i meni potrebna u svemu’, napisala je Nina prije nekoliko godina čestitajući rođendan mlađoj sestri.


Sunčica i Nina Badrić (Foto: Instagram)

‘Ja sam tvoj uragan, ti si moja mirna luka. Dupe i gaće, država u državi. Raširi ruke, smij se iz sveg srca, najbolje tek dolazi! Ponos moj i moja ljubav, moja mačka nježnica i moj lav. Životovac moj, sretan ti rođendan, volim te najviše na svijetu’, dodala je Nina.

‘Moja majka i sestre su moj stup’

Nina i Sunčica imaju i najstariju sestru Dijanu. ‘Nema veće podrške od obitelji, to je moja tvrđava uz malo prijatelja koji su uvijek tu. Moja majka i sestre su moj stup’, objasnila je svojedobno Nina.

‘Možda najviše snage crpim iz svog nećaka Marca, kojeg obožavam. Djeca nose posebnu radost, a Marco je moja najveća ljubav, Doduše, njegova majka je moja ljubimica’, dodala je o posebnoj povezanosti sa Sunčicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Sestre se često posjećuju, Nina rado svraća u Rim, a Sunčica u rodnom Zagrebu s poznatom sestrom ponekad posjećuje i društvena događanja. Prije nekoliko godina zajedno su uživale na promociji knjige Darija Srne, a mnogi su primijetili da sestre osim ljepote dijele i slične modne ukuse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by suncica badric (@suncica_badric)

Baš poput Nine, i Sunčica na svojim društvenim mrežama često ističe koliko su povezane. ‘Najjači ljudi su oni koji vas vole unatoč svim greškama, plaču iza zatvorenih vrata i vode bitke o kojima nitko ne zna… Nina je najsnažnija osoba koju poznajem’, napisala je Sunčica prošle godine uz fotografiju sa sestrom.

Teta joj je najveća zvijezda Hrvatske, a s majkom nije u dobrim odnosima: Pogodite o kome je riječ


Komentari