Sestra Danijele Trbović viđena u rijetkom izlasku u javnost: Nevjerojatno je koliko sliči voditeljici

Daniela Trbović (Foto: Željko Puhovski / CROPIX)

Voditeljica Daniela Trbović svima je dobro poznato lice, no njena sestra Nataša rijetko se pojavljuje u javnosti, zbog čega njen dolazak na otvorenje Weekend MaxMara trgovine nije prošao neopaženo.

Ono što odmah upada u oko je sličnost sa sestrom Danijelom jer osim što nose istu frizuru, također imaju i isti ukus kad je u pitanju moda.

Naime, Nataša se na eventu pojavila u crnoj kožnoj jakni, bijeloj bluzi i širokim prugastim hlačama koje je kombinirala s crnim čizmama i torbom.

Nataša je od Daniele mlađa četiri godine, a sestre su se prošle godine zajedno pojavile na reviji domaćeg modnog brenda, no Daniela ovog puta nije bila s njom. Po struci je Nataša kemičarka, no sa suprugom u Zagrebu vodi luksuzni salon namještaja.

Daniela i Natasa Trbovic (Foto: Vedran Peteh / CROPIX)

Daniela nedavno proslavila 61. rođendan

Podsjetimo, Daniela je nedavno proslavila svoj 61. rođendan, međutim, prema mišljenju mnogih, za voditeljicu vrijeme kao da je stalo.


Svoj je izgled svojedobno komentirala i sama voditeljica koja je iskreno priznala kako se ne opterećuje starenjem te da taj proces prolazi mirno, dostojanstveno i sa stilom.

“Izgled nikad nije bio moj adut pa je valjda i moje smežuravanje manje bitno. I ne, nemam baš nikakve rituale njege, nažalost, baš suprotno.

Dan počinjem studentskim doručkom, taj sam izraz nedavno čula i baš mi se sviđa, dakle, kava i cigareta natašte. Život je lijep”, kazala je jednom prilikom za domaće medije.

HRT-ovka zablistala na crvenom tepihu: Nakon dugo vremena opet u javnosti

 


Komentari