HRT-ov voditelj se popeo na binu i zasjenio Tonyja Cetinskog: ‘Kakav plesač, svaka čast’

(Foto: Screenshot)

U Mozaik Event Centru održan je L’Adria Story Hall of Fame na kojem su se pojavile brojne domaće zvijezde a događaj su obilježili i nastupi najboljih domaćih glazbenika.

Jedan je događaj izazvao osobitu pozornost i brojne reakcije. Dogodilo se tijekom nastupa Tonyja Cetinskog koji je digao publiku na noge.

Naime, Tony je u jednom je trenutku Tony na binu pozvao voditelja emisije ‘Kod nas doma’ Dorijana Klarića, koji je pokazao impresivno vokalno, ali i plesno umijeće.

‘Euforija je počela čim je Tony izašao na pozornicu, naše je društvo odmah pohitalo u prvi red, rasplesali smo se i negdje tijelom koncerta nas je sve ‘uključio’ u jednu baladu, nakon čega je mene pozvao gore. U tom sam trenutku reagirao instinktivno, bez razmišljanja, imajući povjerenja u Tonyja da me neće ‘ostaviti na suhom”, rekao je Dorijan za Story.

‘Atmosfera je na partyju bila vesela i prijateljska pa sam se osjećao kao da se penjem na pozornicu prijatelju na svadbi – što sam, moram priznati, već činio’, dodaje.


Pozitivni komentari

Voditelj je dobio puno pohvalnih komentara na svoj nastup uz Tonija.

“Mislila sam od Tonija na trenutak da je Milo Hrnić”, “Znači Dorijan razvalio! I pjevački i plesno! Svaka čast, užitak gledat”, “Ajme ovaj Dorijan me bas iznenadio, predobar”, “Dečko je simpatičan, prirodan a sad vidimo dobar pjevač i plesač, svaka čast”, “Dorijan genijalan…bravo…može stati uz bok mnogim estradnjacima…svaka čast”, “Dorijan treba biti voditelj zabavnih emisija, odličan u svakom pogledu, plesno predobar”, “Kakav plesač! Bravo”, pisali su u komentarima.


Komentari