Sanja Doležal pokazala pravo lice i izazvala pomutnju: ‘Ostat ćeš vječno takva’

Sanja Doležal ovog ljeta kombinira odmor i nastupe (Foto: Instagram)

Poput mnogih estradnih zvijezda, i Sanja Doležal ovog ljeta spaja ugodno s korisnim – sa svojim bendom nastupa diljem Hrvatske, a svaki slobodni trenutak koristi za boravak u svojoj ‘oazi mira’, prekrasnoj kući na Mrežnici koja joj je postala drugi dom.

Nina Badrić otišla u ‘noćni lov’: S prijateljicama je pokušala upecati glavnu atrakciju, ali nije uspjela

Pjevačica je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s Mrežnice na kojima pozira u ljetnoj zelenoj haljini. ‘Zeleno, volim te zeleno. Zeleni vjetar, zelene grane’, napisala je uz fotografiju, a pratitelji su je obasuli komplimentima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)


‘Zeleno ti baš pristaje’, ‘Vječna djevojčica’ i ‘Ostat ćeš vječno mlada’ samo su neke od poruka koje je dobila za svoj ‘zeleni editorijal’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Pravi morski ugođaj Sanju je dočekao u Nacionalnom parku Kornati. Objavila je nekoliko fotografija među kojima je i ona za kormilom. ‘Jer ploviti se mora’, napisala je Sanja, a jedna joj je pratiteljica poručila: ‘Divno je biti kormilar i na moru i u životu’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)

Pjevačici je odmor dobro došao nakon brojnih nastupa u triju ‘Sanja, Marinko i Zec’. Činjenica da im je sudskim putem zabranjeno koristiti ime ‘Novi fosili’ očito im nije nanijela značajnu poslovnu štetu, jer su im koncerti rasprodani, a nastupaju stalno, i to po čitavom svijetu.

(FOTO) Sanja Doležal pokazala kako izgleda bez trunke šminke: ‘Priroda je najbolji filter’


Komentari