Sanja Doležal nakon dugo vremena objavila fotku: ‘Zaista fascinantno iskustvo’

Sanja Doležal (Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Naša popularna pjevačica Sanja Doležal ponovno se počastila putovanjem, a na svom Instagram profilu je podijelila  doživljaje i iskustva. Kako pjevačica otkriva, napokon uživa u “pravoj, pravcatoj zimi” koju nude švicarske Alpe.

“Konačno malo prave zime. Od -9 do 16°. Prekrasan izlet, najsporijim vlakom na svijetu. Zaista fascinantno iskustvo”, napisala je u objavi Sanja u kojoj s velikim osmijehom na licu pozira pored crveno-bijelog vlaka, Glacier Expressa.

Naime, ovaj nosi titulu najsporijeg ekspresnog vlaka na svijetu, a iako se na prvu ne čini kao “laskava titula”, zapravo se radi o vožnji koja putnicima nudi mogućnost da dožive i osjete bajkovitost Švicarske na jednoj potpuno novoj razini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)


Potpun doživljaj prekrasnog švicarskog krajolika

Ovaj crveno – bijeli vlak povezuje dvije popularne turističke destinacije, Zermatt i St. Moritz, a cijela vožnja traje ukupno osam sati. Tako Glacier Express vozi kroz snijegom prekrivene Alpe, prelazi preko 291 mosta, i vozi kroz ukupno 91 tunel, nudeći pri tom svojim putnicima potpun doživljaj prekrasnog švicarskog krajolika.

Ovom prekrasnom putovanju nije mogla odoljeti niti naša popularna pjevačica, koja je svojevremeno otkrila kako se s vremena na vrijeme, voli počastiti putovanjem. A njezini pratitelji su naravno jako oduševljeni kad “djelić” tih doživljaja Sanja podijeli na svojim društvenim mrežama.

“Kako sada sve brzo ide, najsporiji vlak zvuči super”, “Odličan izlet i vjerujem predivne uspomene”, “Prelijepa bajkovita Švicarska”, “Uživaj”, “Šaljite toga malo nama”, glase neki od komentara pratitelja koji su Sanji poželjeli lijep provod.

Jacques Houdek ne odmara niti sekunde: Fanovima je otkrio uzbudljive novosti


Komentari