Sad je sve jasno: Ellina baka objavila fotografiju na koju nitko nije ostao imun

Ella i Charles (Foto: Instagram)

Jedna od naših najpoznatijih influencerica, 32-godišnja Ella Dvornik, nikad nije skrivala koliko je povezana s bakom s majčine strane, Žarkom Kuljiš. Vidjelo se to i prije koji tjedan kada ju je baka Žarka javno podržala u jeku skandala vezanog za razvod braka od uskoro bivšeg supruga, britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

‘Trebaju tri macana da ga otjeraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati odvjetnika i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je što njegovo. Sve ove godine živi od njenih novaca, auto koji je izabrao ona mu plaća leasing.

Ella Dvornik niža nego što je mislila (Foto: Instagram)

‘Dobro se udao i sad bi otpremninu’

Nije ni centa zaradio, živio je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća. Ako je netko mislio da je on poduzetnik, točno je, dobro se udao i sad bi otpremninu‘, napisala je tada Žarka te dodala kako Charles ‘živi u Hrvatskoj 10 godina, a ne zna ni jednu riječ’.


Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Charles Pearce / Instagram)

Baka Žarka poprilično je aktivna na društvenim mrežama, a nerijetko podijeli i pokoju anegdotu iz svakodnevice. Ni jedna od njezinih posljednjih objava nije prošla nezamijećeno među pratiteljima, a tiče se upravo njezine unuke Elle.

Oglasila se Ellina baka pa oplela po Charlesu: ‘Nije ni centa zaradio, dobro se udao’

‘Dino kad je bio mali’

Naime, Ellina baka na Facebooku je podijelila fotografiju influencerice i to iz doba vrtića, a mnogi su se složili u jednom.

‘Tatina kćer, nije se puno promijenila, isti osmijeh na licu’, napisala je tako jedna pratiteljica ispod Elline fotografije na kojoj ima četiri godine. ‘Dino kad je bio mali’, zaključila je druga.

Inače, Ella je i protekli vikend provela u bakinom društvu u Splitu, a tada se na društvenim mrežama našalila fotografijom.

‘Znate da sam kod bake kad sjedim u dnevnom s jaknom’, poručila je tada.

Ella je vikend provela u društvu dragih joj ljudi u Splitu (Foto: Instagram/screenshot)


Komentari