‘SA SUZAMA U OČIMA’ Vucina kći ostala sama, u cijelu je priču upleten i odvjetnik

Foto: Instagram

Nakon skandala s Kristijanom Rahimovskim, koji pod uvjetnom nastupa na Dori, i ozljede plesačice Nine Kraljić, pojavio se još jedan problem. Plesači Brigite Vuco izbačeni su iz dvorane jer nisu imali negativan test na koronu.

22-godišnja Brigita, inače kći Siniše Vuce, nastupit će u subotu s pjesmom “Noći pijane”. Njezini plesači nisu na vrijeme dostavili potvrdu o testiranju, tako da će Brigita morati nastupiti sama.

“U Opatiju smo došli u srijedu kasno navečer. U četvrtak ujutro smo odmah išli raditi testove na koronu u riječkoj bolnici, koje smo čekali 12 sati. Brigita je uspjela ući u dvoranu u Opatiji i odraditi tonsku probu, imala je brzi test napravljen”, ispričao je jedan od plesača za 24sata.

Naveo je kako je Brigitu nazvala urednica Dore Uršula Tolj i rekla joj da su plesači diskvalificirani zbog testa na koronu. Oni su se s negativnim testovima pojavili na probi, ali su izbačeni van.

“Pokušali smo doznati u čemu je problem. Imali smo negativne testove u rukama. Zaštitari nas nisu pustili unutra jer nismo imali propusnicu. Došao je producent Domijan i rekao ‘Izbacite ih van’. Molili smo ih da nam objasne u čemu je problem. Producent je samo ponavljao ‘ne može’. Zaštitari su nas izvukli van iz dvorane. Kao da smo kriminalci. Mi smo u šoku. Preklinjali smo da nam kažu u čemu je problem. Sa suzama u očima”, ispričao je ogorčeni plesač.

Naveo je i da je Brigita neutješna te da se osjeća nesigurno jer joj je to prvi nastup. Kontaktirali su  i odvjetnika da se zaštite u slučaju tužbe od strane HRT-a.



Komentari