Rozga usred koncerta doživjela pravu noćnu moru, javila joj se Prijovićka: ‘Ne treba ti to’

Jelena Rozga (Foto: Duje Klaric / CROPIX)

Splitska pjevačica Jelena Rozga, na hrvatskoj glazbenoj sceni prisutna je već više od dva desetljeća, a njena popularnost i dalje raste. Prije tjedan dana, 10. kolovoza, održala je veliki koncert u Primoštenu, gdje se vratila nakon devet godina.

Nastupila je i 17. kolovoza u istarskom mjestu Brtonigla, gdje je publiku oduševila hitovima poput “Nirvana”, “Razmažena”, “Daj šta daš”, te novom pjesmom “Lavica”, koja trenutno ima 1,5 milijuna pregleda na YouTubeu. Međutim, prema njenoj objavi na društvenim mrežama, koncert nije prošao bez problema.

Na Instagramu je podijelila tri snimke na kojima se vidi kako joj je usred izvođenja pjesme “Jel zbog nje” prvo prestao raditi mikrofon, a zatim je doživjela ono što je za mnoge glazbenike noćna mora – nestanak struje i potpuni mrak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)


‘Ne treba ti struja, kad je Lavica na pozornici’

“Sinoć smo na par minuta ostali bez struje, ali nas to uopće nije omelo… mi smo nastavili pjevati na najjače. Ja imam najbolju publiku na svijetu, hvala Brtonigla”, napisala je Rozga uz objavu. U pomoć su joj pohrlili fanovi koji su iz sveg glasa nastavili pjevati pjesmu, a kao i obično komentari su se samo nizali.

Jedna od prvih reakcija stigla joj je od kolegice Aleksandre Prijović, koja joj je ostavila emotikon srca. “Ne treba ti struja, kad je Lavica na pozornici”.

“Koja kraljica si ti”, “Bilo je ekstra”, “To jedino može najdraža i najjednostavnija osoba na hrvatskoj sceni”, “Bravo boginjo, bravo Lavice”, “Bravo omladino, svaka čast publici”, pisali su drugi.

Jelena Rozga na koncertu Trag u beskraju (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

‘Više nije solo igračica’

Podsjetimo, Rozga je nedavno nastupila i u Budvi, u najvećem jadranskom open-air klubu. Tom prigodom je za medije rekla kako više nije solo igračica što je potaknulo glasine o vezi, koje je pjevačica kasnije direktno i potvrdila. Identitet odabranika još je nepoznat, no nakon koncerta u Primoštenu je rekla kako “gleda u najljepše plave oči”.

Vlatka Pokos javno osramotila uplakanu mladu Albanku: ‘Lažne suze’

Mediji su se ranije raspisali i o pomalo neobičnom ritualu ove pjevačice. Kako su mnogi primijetili na snimkama koje dijeli, Rozga se prije svakog nastupa prekriži da bi zatim energično “izletjela” na pozornicu.


Komentari