Rodila u tajnosti: Kristina Mandarina po prvi put pokazala kćerkicu i partnera

Kristina Penava (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Nedavno su se u medijima pojavile informacije kako je svojedobno najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj, Kristina Penava, napravila potpuni zaokret u životu te je domovinu zamijenila Dominikanskom Republikom, a ondje se navodno ostvarila i u ulozi majke.

I dok je sve ostalo samo na glasinama, jer je Kristina uklonila sve svoje nekadašnja profile na društvenim mrežama, sad je čini se odlučila stati na kraj nagađanjima potvrdivši kako ipak je postala mama.

Tako je na svom novom profilu na Instagramu, gdje trenutno ima samo dvije objave, 26-godišnjakinja podijelila story iz kreveta u kojem se može vidjeti djevojčica koja puza te, po svemu sudeći, njezin novi partner s kojim je i dobila kćerkicu.

Kristina Penava pokazala kćerkicu i partnera (Foto: Instagram)

Promijenila imidž

Također, ovih su se dana na Instagramu pojavile i snimke na kojima se gotovo neprepoznatljiva Kristina zabavlja u jednom poznatom zagrebačkom klubu. Osim što se iz Dominikanske Republike vratila vidno preplanula, Kristina sada ima i novi imidž.

Umjesto duge ravne kose koju je javnost navikla vidjeti Kod Kristine, a koja je ujedno njezin zaštitni znak, promijenila je frizuru pa je tako osvanula s kovrčavom kosom.

Inače, vijest da je Kristina otišla iz Lijepe Naše te trenutno živi u Dominikanskoj Republici za medije je nedavno otkrila njezina prijateljica Ines Petrić, javnosti poznata po svom sudjelovanju u showu “Ljubav je na selu”.


‘A FRAJER MOŽE PLESATI U ŠTIKLAMA!’ Kristini Mandarini ugasili Instagram, veseli se povratku na štand, i to s novim voćem!

“Uživa sa svojom obitelji”

“Kristina je u Dominikanskoj Republici, povukla se s hrvatske medijske scene i od medijske eksponacije na neko vrijeme. Uživa u privatnosti sa svojim prijateljima i svojom obitelji. U Dominikanskoj Republici je također upoznala divne ljude i prijatelje. Jednostavno način života u Dominikanskoj Republici i u Hrvatskoj nije ni približno sličan.

Kristina je jako zahvalna što ima priliku živjeti tamo jer je kultura, način života te općenito pogled na svijet jako pozitivan, pun veselja i radosti.

Glazba, ples, smijeh, neke tako jednostavne stvari, a zapravo toliko dragocjene i u Hrvatskoj, nažalost, na neki način zaboravljene”, rekla je Ines tada za Story.

Kristina Mandarina ima novi imidž (Foto: Instagram)


Komentari