Rođakinja Kate Middleton prekinula šutnju: Otkrila kakvo je zaista princezino stanje

Kate Middleton (Foto: Guliver)

Iako je prije koji tjedan sa svijetom podijelila vijest kako je završila s procesom kemoterapije, zdravlje princeze od Walesa, Kate Middleton, i dalje je jedna od tema o kojoj se naveliko govori.

Supruga princa Williama na početku je skrivala svoju dijagnozu pa su mnogi još uvijek sumnjičavi oko informacija koje palača dijeli s javnošću. No, za razliku od Williama i Kate, članovi njihove šire obitelj nešto su pričljiviji s medijima.

Tako je sada Kateina rođakinja, glumica Sophie Winkleman, također poznata kao Lady Frederick Windsor, u intervjuu za magazin Hello! progovorila o 42-godišnjoj princezi te otkrila neke nepoznate detalje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sophie Winkleman ❤️ (@ladyfrederickwindsor)


‘Tako joj dobro ide’

“Ona je divna”, započela je 44-godišnja glumica o Kate te zatim dodala: “Zadnji put sam je vidjela na Wimbledonu; bilo je lijepo i veselo vidjeti je, divnu kao i uvijek. Bila je nevjerojatno hrabra i tako joj dobro ide”.

Također, Sophie je naglasila i kako su u kraljevskoj obitelji svi jako dragi te se međusobno podržavaju, a riječi hvale imala je i za kralja Charlesa.

“Dužnost i služba su nešto što jednostavno čini njega, ne pada mu na pamet da se odmori. A to je ono što, svi koji ga vole, očajnički žele”, ispričala je pa dodala: “Bori se s rakom i ne dopušta si ni trenutak odmora, on je iznimno inspirativan čovjek”.

Nakon objave o liječenju, Kate i dalje muči jedna stvar: ‘William ju treba moliti’

Težak period za cijelu obitelj

Podsjećamo, u videu koji je početkom rujna objavljen na službenom Instagram profilu princa i princeze od Walesa Catherine je izjavila kako osjeća olakšanje jer je završila s preventivnom kemoterapijom nakon devet mjeseci koji su bili “nevjerojatno teški za njenu obitelj”.

“Moj fokus sada je učiniti sve što mogu kako se rak ne bi vratio”, kazala je Kate tada te dodala kako je “put do ozdravljenja i potpuni oporavak dug” te da “mora živjeti dan po dan”.

“Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo olakšanje osjećam što sam konačno završila s kemoterapijom. Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život se može promijeniti u trenutku i morali smo pronaći način kako ploviti kroz nemirne vode i nepoznat put”, izjavila je u videoporuci.


Komentari