Razvod u kraljevskoj obitelji: Princeza jugoslavenskih korijena opet je slobodna

Grčki princ i princeza se razvode nakon 14 godina braka (Foto: Instagram)

Još je jednom kraljevskom braku došao kraj. Kako su službeno potvrdili iz grčke kraljevske obitelji, princ Nikolaos i princeza Tatiana rastaju.

Vijest je to koja je šokirala mnoge, naročito jer je kraljevski par posljednji put u javnosti viđen prije dva mjeseca, na komemoraciji grčkom kralju Konstantinu II.

Vijest o razvodu su objavili na službenoj stranici nekadašnje kraljevske obitelji, a iako je u Grčkoj monarhija ukinuta 1973., članovima obitelji su titule ostale.

“Odluka je donesena veoma promišljeno”

“Želimo vas obavijestiti o značajnoj odluci koju su donijeli princ Nikolaos i princeza Tatiana. Nakon četrnaest godina braka odlučili su sporazumno raskinuti svoju zajednicu. Ova je odluka donesena veoma promišljeno i uz uzajamno poštovanje.


Zauvijek su zahvalni jedno drugome na trenucima koje su dijelili.
Njihove buduće interakcije i dalje će biti vođene tim istim načelima poštovanja i razumijevanja, dok budu prelazili u odnos ukorijenjen u snažnom prijateljstvu.

Nastavit će živjeti i graditi svoje živote u Grčkoj, mjestu koje oboje nazivaju domom. Obitelj će ih uvijek podržavati“, stoji u službenom priopćenju.

Dok se Kate bori s rakom, William bodri drugu ženu: Evo zbog koga je prekinuo šutnju

Princeza jugoslavenskih korijena

Inače, kraljevski par u braku je bio od 2010. godine te nisu imali djece. Princ Nikolaos bio je sin posljednjeg grčkog kralja Konstantina II., koji je preminuo u siječnju 2023. nakon moždanog udara, a u mladosti je bio poznat i kao ‘princ Playboy’.

Tatiana je pak rođena u Venezueli, a bila je kći Ladislava Blatnika, koji se iz Kraljevine Jugoslavije preselio u Venezuelu. Preminuo je kad je Tatiana imala sedam godina, pa je odrastala uz majku Marie Blanche Bierlein i očuha.

Uvijek je isticala kako se ne osjeća kao princeza te kako u Grčkoj živi normalnim životom. “Ne osjećam se kao princeza. Ne osjećam se kao da sam se udala za princa, s titulom. Pa, zapravo, da, on je moj princ, ali ništa više”, rekla je jednom prilikom nakon vjenčanja.


Komentari