Razvod težak 100 milijuna eura o kojem bruji regija dobio obrat: ‘Do nje su dolazile priče o djevojci’

Dragana Mirković i Toni Bijelić (Foto: Instagram)

Regiju ovih dana potresa još jedan razvod. Naime, nakon skoro 25 godina braka, jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica, 56-godišnja Dragana Mirković razvodi se od hrvatskog biznismena Tonija Bijelića.

‘Kao netko tko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obvezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. Sa žaljenjem vas moram obavijestiti da sam predala zahtjev za razvod braka’, otkrila je Dragana za tamošnje medije.

Kako je ispričala, njihov brak, u kojemu su dobili dvoje djece, sina Marka i kćerku Manuelu, unatoč tome što je za javnost izgledao idilično, već neko vrijeme ne funkcionira.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)


`S vremenom je taj jaz postao sve veći´

`Već dugi vremenski period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, sve to vrijeme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Usprkos svim nepomirljivim razlikama, radi dobrobiti svoje obitelji i zato što sam tako odgojena, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcionira, nego stavivši točku na naš brak´, ispričala je pjevačica pa za kraj poručila:

`Ja svakako ostajem dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj obitelji i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome s kim sam provela puno lijepih godina.´

Procurili novi detalji razvoda koji je uzburkao javnost: Pjevač odlučio raskrinkati bivšu suprugu

`Tri godine je skrivala od javnosti´

I dok javnost bruji o jednom od najskupljih razvoda s ovih prostora jer se prema procjeni nekih stranih portala, vrijednost njihove imovine penje na vrtoglavih 100 milijuna eura od čega je 50 milijuna eura samo procijenjena vrijednost dvorca Ebenfurt koju su kupili prije desetak godina, u medije su počele curiti informacije o Tonijevoj navodnoj novoj vezi.

Naime, izvori bliski pjevačici su za Blic otkrili da njen uskoro bivši muž već ima novu djevojku s kojom živi u Njemačkoj.

`Prethodni period je bio jako težak za Draganu. Do nje su dolazile priče o Tonyjevoj novoj partnerici, ali nije htjela čuti ništa o tome. Pune tri godine skrivala je od javnosti da su prekinuli. U prosincu, kada je Tonyu umrla majka, bilo joj je posebno teško, što zbog gubitka, što zbog njihovog odnosa koji se ni nakon tragedije nije promijenio. Zadnjih godinu dana je doslovno stiskala zube zbog njega i kako više nije mogla izdržati, odlučila je svima priznati kakvo je stanje stvari´, navodi njihov izvor.


Komentari