Razveo se Mario Ančić: Rijetki znaju tko mu je bila supruga

Mario Ančić potvrdio razvod od splitske liječnice (Foto: Zvonko Pavic / CROPIX)

Bivši hrvatski tenisač, danas uspješni investicijski bankar u New Yorku, 40-godišnji Mario Ančić razveo se od supruge, splitske anesteziologinje Mile Fabris.

Vijest o razvodu potvrdio je sam Ančić koji je otkrio kako se od suprugu razveo prije više od godinu dana te da je proces razvoda prošao mirno i civilizirano.

“Oboje smo privatne osobe i nerado govorimo o svom privatnom životu, pa ne bih mnogo ni o ovoj temi. Reći ću samo da je istina da smo se Mila i ja razišli. Prije više od godine dana svatko je otišao na svoju stranu, a sve je prošlo mirno i civilizirano”, rekao je proslavljeni hrvatski tenisač u razgovoru za Gloriju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kresimir Tadijic | Lukart Weddings (@lukartweddings)


Vjenčali se 2021. godine

Inače, razvod je došao svega dvije godine nakon što su u svibnju 2021. izgovorili sudbonosno “da” u crkvi svete Eufemije u Rovinju. Uz kumove Katarinu Puljić te nekadašnjeg veslača Antu Kušurinu, na svadbi je bilo svega petnaest uzvanika iz kruga najuže obitelji.

Mladenka je tada nosila vjenčanicu s potpisom domaćeg brenda eNVy room, a prvi ples im je bio na pjesmu “Moje zlato” glazbenika Petra Graše.

“Sve je bilo divno, baš kako smo i zamislili. Jedino što zbog epidemioloških mjera slavlje nije moglo potrajati duže”, kazao je tada bivši tenisač koji već neko vrijeme živi i radi u New Yorku, baš kao i bivša mu supruga.

UPLOVILI U BRAČNU LUKU: Mario Ančić izrekao sudbonosno ‘da’ lijepoj liječnici

Živi u New Yorku

Podsjećamo, Mario Ančić je uz Gorana Ivaniševića, Nikolu Pilića te Željka Franulovića jedan od četiri teniska šampiona sa Splitskih Firula.

Nakon mnogobrojnih sportskih uspjeha te bronce na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine, s 27 godina je zbog zdravlja bio primoran napustiti tenis nakon čega se okrenuo daljnjem školovanju.

Tako je sa samo 31 godinom doktorirao pravo na njujorškoj Columbiji, a svojedobno je radio i za Credit Suisse, jednu od najvećih svjetskih banaka.


Komentari