Razmaženi Jakov iz serije ‘U dobru i zlu’ dolazi iz poznate zagrebačke obitelji: Evo tko su mu roditelji

Toma Medvešek (Foto: Nova TV)

Nova dramska serija ‘U dobru i zlu’, koja je u ponedjeljak krenula s emitiranjem na Novoj TV, prikovala je brojne gledatelje za male ekrane.

Priča je inspirirana istinitim događajem, a glavnog lika, Veljka Sriću, poduzetnika koji 25 godina vodi dvostruki život, koji uključuje dvije obitelji u dvije države, utjelovio je proslavljeni zagrebački glumac Filip Juričić.

Pored Juričića, u seriji igraju još mnoga dobro poznata glumačka lica, a jedno od njih je i ono Tome Medvešeka koji igra Veljkovog sina Jakova, pomalo nezrelog i nesigurnog buntovnika koji je već u prvih nekoliko epizoda, ako je suditi prema reakcijama na društvenim mrežama, dobio nezahvalnu titulu najantipatičnijeg lika u seriji.

Toma Medvešek (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Niže glumačke uspjehe

I dok gledatelji raspravljaju o postupcima i odlukama koje Jakov donosi u seriji, kad je riječ o privatnom životu, glumac koji ga je utjelovio, poprilično se razlikuje od istog.

Naime, iako mu je tek 27 godina, Toma Medvešek iza sebe već ima nagradu Zlatni studio 2022. za najbolje novo lice u kazalištu i filmu za ulogu Dode u predstavi ‘Ti si prvi hrabar’, a početkom ove godine proslavio se i u filmu ‘Slatka Simona’ gdje je igrao glavnu ulogu.

Ljubav prema glumi i daskama koje život znače, u Tominom slučaju je bila neizbježna s obzirom na to da je u istom okruženju i odrastao uz dobro poznate roditelje.


Žene uzdišu za Mirom iz serije ‘U dobru i zlu’: Evo odakle znate zgodnog glumca

Poznata glumačka obitelj

Naime, Toma je sin glumaca Svena Medvešeka i Nataše Dorčić, a iako je često isticao kako glumu tijekom odrastanja nije shvaćao ozbiljno, danas pak priznaje da ga ništa ne ispunjava kao bivanje na pozornici.

“Meni su roditelji uzor u svemu. Odgoju, prehrani, načinu života, pa i profesiji. Smatram se jako sretnim što sam baš njihovo dijete i trudit ću se cijeli život im to pokazivati”, kazao je nedavno za domaće medije.

Inače, Toma nije jedini u obitelji koji je krenuo stopama svojih roditelja. Njegov mlađi brat Tito Emanuel također je glumac dok je sestra Roza studentica produkcije.


Komentari