Raskošna proslava Lane Klingor Mihić: Na zabavi za probranu ekipu pazilo se na svaki detalj

Lana Klingor Mihić proslavila 44. rođendan (Foto: Instagram)

Nekadašnja pjevačica, a danas uspješna poduzetnica i uzgajivačica pasa, svestrana Lana Klingor Mihić proslavila je svoj 44. rođendan. Kako bi ga obilježila na pravi način, Lana je u svom domu organizirala raskošnu proslavu, a dio atmosfere s iste podijelila je i putem Instagrama.

“Prijatelji koji su obitelj. Volim vas i hvala što ste uljepšali moj dan”, napisala je slavljenica na spomenutoj društvenoj mreži otkrivši kako je jedva našla fotografije za objavu “Trudili smo se biti što manje na mobitelima, a što više prisutni i uživati u svakom trenutku.”

Na proslavi su se našla brojna poznata imena s domaće scene, ponajviše hrvatske Influencerice, a za glazbeni dio bila je zadužena posebna gošća, pjevačica Lu Jakelić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝖫𝖺𝗇𝖺 𝖪𝗅𝗂𝗇𝗀𝗈𝗋 𝖬𝗂𝗁𝗂𝖼 (@lanatheklingor)


Pazilo se na svaki detalj

U jednom trenutku Lana je uzela mikrofon u ruke te je s Lu zapjevala i hit “Ludilo moje” popularne srpske pjevačice Jovane Pajić, a gošće na proslavi nisu skrivale oduševljenje izvedbom iste.

Inače, među uzvanicima su bile i Martina Tomčić Moskaljov, Ana Miščević, Lana Pavić, ali i influencerica Meri Goldašić koja se široj javnosti predstavila u prošlogodišnjoj sezoni kulinarskog showa “MasterChef”.

Raskošna proslava održana je u Laninom domu gdje je pripremljen piknik uz bazen, a svečanoj atmosferi dodatno su pridonijela svjetla u znaku broja 44 te njezinog imena.

Lana Klingor Mihić promijenila život Zagrepčanki: ‘Sve sam te poslušala’

Podsjećamo, Lana je nedavno otvorila dušu pratiteljima na Instagramu otkrivši kako trenutno prolazi kroz najteži životni period jer joj je majka Sonja zbog demencije završila u bolnici. Nakon što je putem Storyja podijelila majčinu fotografiju iz bolničkog kreveta, Lana se oglasila odlučivši istaknuti dvije stvari.

“Ako sam i željela objaviti sliku svoje majke to je moja stvar. Ona je moj ponos, moj stup i oslonac, bila ona namontirana crvenokosa Sonja u štiklama koja žari i pali Hrvatskom ili sijeda gospođa od 73 godine, oslabljena, teško bolesna i potrošena od života jer je uvijek sebi bila na zadnjem mjestu, uvijek iza potrebitih kojima je željela pomoći, ona je za mene ista. U mojim očima ona je najveća, najsnažnija, lavica koja se ne predaje iako je nezamislivo teško”, napisala je tada pa dodala:

“A jednoj ženi koja mi je napisala ‘sram te bilo, želim ti da tebe djeca objavljuju dok ćeš ležati na samrtnoj postelji nemoćna i nesvjesna’ želim da potraži i dobije pomoć, kako stručnu tako i onu jednako važnu- ljubav i podršku svojih bližnjih, i onda kad cvjetaju ruže ali i kad se sve ruši i krene nizbrdo”.


Komentari