Prva ljubav Blanke Vlašić bio je naš poznati pjevač: ‘Bili smo mladi i išli u školu’

Blanka Vlašić (Foto: Jakov Prkic / CROPIX)

Zadnjih dana je u medijima jedna od glavnih tema brak naše proslavljene atletičarke Blanke Vlašić. Naime, prije par dana se njezin suprug, Ruben Van Gucht, iz svoje sobe uživo javio u emisiju, a tada su u fokus došle ženske noge koje su se nalazile na krevetu iza njega.

Nije dugo trebalo da strane i domaće medije preplave vijesti o navodnoj aferi, a zasada se po tom pitanju nisu oglasili niti Ruben niti Blanka.

Podsjetimo, Van Gucht i Blanka svoju su vezu skrivali sve do vjenčanja, koje se održalo u Splitu. Također, na svoj 39. rođendan, 8. studenog 2022. godine, proslavljena sportašica rodila je njihova sina Monda.

Blanka Vlašić i Ruben van Gucht (Foto: Instagram/Maja Prgomet)

Prva ljubav

Nadalje, prije braka s belgijskim novinarom, Blanka je bila u nekoliko ljubavnih veza. Naime, njezina prva ljubav iz školskih dana bio je poznati pjevač Luka Nižetić. Iako službeno nisu bili par, Blanka je svojevremeno priznala kako je postojala obostrana simpatija te da su bili jako mladi i išli u školu.

Nadalje, jedna od njezinih najozbiljnijih veza bila je ona s Vinkovčaninom Antonijom Ergotićem s kojim je provela tri godine. Par svoju vezu nije skrivao od javnosti.

Također, svojevremeno se nagađalo i da Blanka izlazi s poznatim rukometnim reprezentativcem Nikolom Karabatićem. Ipak, njihova je veza potrajala tek pola godine, a razlog prekida bile su sportske obaveze, izjavio je jednom prilikom poznati rukometaš.


U jeku ‘šuškanja’ o prevari: Suprug Blanke Vlašić oglasio se putem društvenih mreža


Komentari