Proslavila ju afera s Goranom Ivaniševićem: Gdje je danas Vanja Halilović?

Vanja Halilović i Goran Ivanišević Foto: Ronald Gorsic / CROPIX/Goran Mehkek)

Jedna od najpoznatijih ljubavnih afera u Hrvatskoj zasigurno je ona legendarnog 52-godišnjeg tenisača Gorana Ivaniševića i nekadašnje TV voditeljice, 40-godišnje Vanje Halilović.

Kobne 2008. godine, domaći mediji otkrili su kako tadašnja ‘it’ djevojka ljubi slavnog tenisača koji je u to vrijeme bio u vezi s manekenkom Tatjanom Dragović koja mu je rodila i dvoje djece.

Naoko savršena veza pobjednika Wimbledona i lijepe manekenke došla je na kušnju zbog mlađahne Vanje, a iako je Goran navode o aferi isprva negirao, u konačnici je istu ipak priznao.

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

‘Tatjana je jedina osoba koju volim’

‘Imao sam potrebu javno istupiti jer sam povrijedio osobu do koje mi je neizmjerno stalo. Svjestan sam da sve što kažem ili učinim ne može umanjiti moja djela i posljedice istih.

Ovim putem se ispričavam svojoj supruzi što sam ju povrijedio. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim provesti svoj život i nadam se da će mi jednoga dana moći oprostiti.

Ivanišević tuži bivšu suprugu Tatjanu Dragović: ‘Kad sam zatražio ono što sam zaradio, postao sam obiteljski nasilnik’


U posljednje vrijeme iznesene su brojne neistine. Moram reći da se ne osjećam krivim prema nikome osim Tatjani i našoj djeci, nakon svega što se dogodilo.

Svi ostali učesnici sudjelovali su u tome svjesno, svojevoljno i dobro znajući što rade pa tako kao i ja sami odgovaraju za svoje postupke. Svaki čovjek tvorac je vlastitih zabluda’, objavio je tada Goran.

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović (Foto: Dragan Matić/CROPIX)

Aferi usprkos, dvojac je 2009. godine, deset godina od zaruka, izrekao sudbonosno ‘da’ u SAD-u. Međutim, 2013. godine ipak su odlučili da je ljubavi došao kraj te su se razveli nakon samo četiri godine braka.

Goran Ivanišević iznenadio sve, njegovoj supruzi poručili: ‘Vratio se iz mrtvih otkad je s tobom’

U cijeloj toj situaciji, najviše je propatila Vanja. Dotadašnja ‘it’ djevojka 2000-ih postala je ona koju je ‘proslavila afera s Ivaniševićem’, uskoro je počela gubiti i angažmane na televiziji te se u konačnici odlučila u potpunosti povući iz tog svijeta.

Vanja Halilović (Foto: Davor Pongračić/CROPIX)

‘Nikoga nisam ubila, nikome nisam ništa ukrala’

‘Nije me strah jer sve je to ljudski. Nikoga nisam ubila, nikome nisam ništa ukrala. Ali zbog moje potrebe da se ne izjašnjavam puno se nagađalo i drugi su se uvijek izjašnjavali umjesto mene’, komentirala je tada Halilović ogroman interes koji se u medijima i javnosti stvorio oko njezine afere s tenisačem.

Danas je Vanja u sretnoj vezi s poduzetnikom Franom Barbierijem, a iako su zaručeni već nekoliko godina, osim ponekih objava na društvenim mrežama, detalje svoje veze čuvaju daleko od očiju javnosti.

Na fotografiji: Vanja Halilovic i Frane Barbieri
(Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Kad je riječ o poslovnim angažmanima, 40-godišnja Vanja jedno je vrijeme radila kao direktorica marketinga Kutjeva od veljače 2018.

Danas je vlasnica i direktorica firme Barbieris Restaurants sa sjedištem u Kaptol centru u Zagrebu, a preko navedene firme vodi popularni kafić i restoran sa zaručnikom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic)

 


Komentari