PRONAŠLI GA MRTVOG U STANU Mladi natjecatelj talent showa preminuo od koronavirusa

Foto: Instagram

Bivši natjecatelj talent showa America’s Got Talent, 30-godišnji Jay Jay Phillips preminuo je nakon borbe s koronavirusom, potvrdio je njegov bend Mettal Maffia na svom službenom Instagram profilu.

˝U velikoj tuzi obavještavamo vas da je naš član benda, brat i prijatelj Jay Jay preminuo. Još uvijek ne osjećamo da se to stvarno dogodilo i dali bismo sve da to možemo promijeniti. Molimo vas da poštujete njegovu obitelj i naše želje da si uzmemo vremena i tugujemo. Nedostaješ nam brate, svake sekunde, svake minute i svakog dana. Hvala ti što si nas naučio da se malo više smijemo˝, napisali su članovi benda na ovoj društvenoj mreži te dodali da žele da svira u raju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mettal Maffia (@mettalmaffiaofficial)

Phillipsova obitelj rekla je da je koronavirus imao tijekom praznika Dana zahvalnosti te da je bio sam kod kuće. Obitelj i prijatelji provjeravali su kako je, a njegovo se zdravstveno stanje pogoršalo dan prije praznika. Njegovi najbliži savjetovali su mu da ode u bolnicu, no on je tvrdio da samo treba odmor. Njegova majka i djevojka došle su ga posjetiti na Dan zahvalnosti te ga zatekle mrtvog u njegovu domu. Phillips nije bio cijepljen, a prije nego se zarazio najbližima je otkrio da se planira cijepiti. Inače, bivši natjecatelj talent showa nije živio sam već s ocem, koji je trenutno na respiratoru.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jay Jay Phillips (@jayjayrocks)


Komentari