Procurili mračni detalji o Kate Middleton: Spominju se prijetnje vezane uz princezinu bolest

Kate Middleton (Foto: Guliver Image)

Krajem prošlog mjeseca, Kate Middleton, britanska princeza od Walesa, šokirala je svijet otkrivši kako boluje od raka. Vijest je otkrila u emotivnoj videosnimci koju je tad podijelila na službenom Instagram profilu.

Iako nije otkrivala o kakvom je raku riječ, supruga princa Williama je ispričala kako joj je isti otkriven nakon operacije abdomena u siječnju, a u poruci je ujedno poručila i kako će se u narednom periodu posvetiti liječenju te da neko vrijeme neće biti u mogućnosti obavljati kraljevske dužnosti.

Međutim, u medije su sad dospjele informacije koje otkrivaju mračnu pozadinu iza Kateine objave.

Kate Middleton obznanila da boluje od raka (Foto: Guliverimage)

U palaču stigle prijetnje

Naime, princeza je navodno bila prisiljena otkriti da ima rak zbog prijetnji koje su stigle u Kensingtonsku palaču.

Kako Daily Mail doznaje od povjerljivih izvora, palaču je kontaktirala osoba koja je znala za princezinu dijagnozu, zbog čega je Kate morala požuriti s objavom, prije nego što informacije procure u javnost.

Također, još uvijek nije poznato jesu li informacije procurile iz privatne bolnice London Clinic, gdje je Kate u siječnju bila na operaciji abdomena, ili od negdje drugdje


Teški dani britanske princeze: Dok se Kate bori s rakom, evo što rade njezini roditelji

Kolale razne teorije

Inače, ranije se u javnosti nagađalo kako je Kate morala otkriti dijagnozu prije Uskrsa, jer bi njezin izostanak s mise rasplamsao razna nagađanja koja su kružila mjesecima prije nego što je otkrila da ima rak.

Podsjećamo, prije nego što se saznalo da supruga princa Williama boluje od raka, u medijima su kolale razne teorije glede njezinog naprasnog nestanka.

U jednom trenutku Kate se našla i na udaru kritičara zbog nespretne objave na kojoj se vrlo lako dalo zaključiti kako je na fotografiji koju je podijelila s pratiteljima na Instagramu korišten photoshop te da se na istoj ne nalazi Kate Middleton.


Komentari