Procurile snimke s vjenčanja poznate Zagrepčanke i splitskog poduzetnika: Jedan detalj ukrao svu pažnju

Udala se influencerica Nika Bijelić (Foto: Instagram)

Jučer je u magičnim istarskim Balama održano glamurozno vjenčanje splitskog poduzetnika Davora Paića i Zagrepčanke Nike Bijelić, koja za sebe ističe kako je prvi osobni kupac u Hrvatskoj te konzultantica za imidž.

Vjenčanju su prisustvovali brojna poznata imena s domaće scene, a društvene mreže preplavile su snimke vjenčanja 32-godišnje influencerice i poduzetnika koji je bio suvlasnik poznate brodograditeljske tvrtke iz Kaštel Gomilice.

Naime, Paić, koji iza sebe već ima jedan brak, lani je prodao svoj udio u tvrtki ‘Rand Shipyard’, koja izvozi na područje Sjeverne Europe, Nizozemske, Francuske, SAD-a i Australije, a prije tri godine dobio je i Zlatnu kunu u klasi srednjeg poduzetništva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bernarda Bijelić (@bernardabijelic)


Zabavljalo ih odabrano društvo

Uzvanike, među kojima su bili Joško Lokas, Meri Goldašić, Mateja Sučević i Korana Marović, zabavljali su 4 tenora, Tony Cetinski te Severina, koja je putem svog Instagram profila podijelila nekoliko fotografija na kojima se može vidjeti kako mladenci nisu štedjeli na vjenčanju.

Tako je isto bilo podijeljeno u četiri dijela, a influencerica se prilikom istog i presvlačila pa je u konačnici feštu završila s motorističkim čizmama na nogama.

Inače, vjenčanje se održalo u stanciji Meneghetti u kojoj su sudbonosno ‘da’ svojedobno izgovorili i Franka Batelić i Vedran Ćorluka, ali i Maja Šuput i Nenad Tatarinov.

U jeku razvoda: Ella se zabavljala s poznatim poduzetnikom, evo o kome je riječ

Uskoro stiže prinova

Također, zanimljivo je spomenuti i kako je mladenka prije nekoliko dana putem Instagrama otkrila i kako sa svojim izabranikom očekuje prvo zajedničko dijete.

Tada je s pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira s poprilično istaknutim trudničkim trbuhom uz koju je otkrila kako je prešla polovicu puta.

Podsjećamo, dvojac se zaručio u rujnu prošle godine, a Paić iza sebe već ima jedan brak. Prije nekoliko mjeseci mediji su se o njemu raspričali kad je influencerica Ella Dvornik podijelila nekoliko fotografija na kojima se zabavljala u društvu prijateljice Nike i njezinog odabranika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @nikaaudrey


Komentari