Procurila izjava koja je razotkrila Džinovićevu 30 godina mlađu bivšu suprugu: ‘Nisam se udala da radim’

Haris i Melina Džinović šokirali su javnost svojim razvodom (Foto: Tomislav Krišto / CROPIX)

Pjevač Haris Džinović prije nekoliko dana i službeno se razveo od 30 godina mlađe modne dizajnerice Meline Džinović. Njihov razvod jedna je od glavnih tema u regiji posljednjih mjesec dana, a tome je svakako doprinijela i činjenica kako je i sam pjevač o istome govorio za medije.

Haris je tako u svojoj ispovijesti za emisiju “Scena” ispričao kako je shvatio da je Melina s njim bila zbog novca, te da nije štedio kada je ona u pitanju. Također, otkrio je i da je odnijela sav nakit iz vile nakon što ga je napustila, ali i da joj je kupovao brojne dizajnerske torbe od nekoliko desetina tisuća eura.

U svojoj ispovijesti je istaknuo kako je shvatio da je njegova bivša supruga veliki materijalist, a u javnost su sad ponovno procurile snimke intervjua u kojem je isto potvrdila i sama dizajnerica.
Melina i Haris Dzinovic (Foto: Tonci Plazibat / CROPIX)

“Pa nisam se udala da radim”

Naime, riječ je o Melininom gostovanju od prije godinu dana kad je u emisiji kod Goce Tržan istaknula kako joj je prilikom udaje plan bio da bude domaćica te da živi od suprugovog novca.
“Bila sam trudna i mene žena, koju sam tek upoznala pita: Dobro, a čime ćeš se baviti sad kad rodiš?”, a ja kažem: “Iju, pa nisam se udala da radim”. Ja sam tako stajala iza toga da je moj plan životni da ja budem majka, domaćica, da pratim supruga…”, ispričala je tad Melina.

Međutim, Haris je za nju imao drugačije planove. Kako je pojasnila, pjevač je želio da i ona započne neki svoj posao pa se tako u konačnici i upustila u dizajnerske vode.

Policija pjevaču oduzela pištolj nakon sukoba s bivšom suprugom: ‘Upala je u kuću i napala me’

“Mislim i da mi je previše dozvolio”

Nego jednostavno nisam znala da moj suprug ne planira da ja budem majka-domaćica i da ga pratim. I na tome sam mu beskrajno zahvalna. To je takva rijetkost kod muškarca, pogotovo kod uspješnog muškarca, da on ustvari od sebe daje.


Jer ja kada sam počinjala raditi, nisam imala više toliku mogućnost da mu toliko budem posvećena. Vrlo je teško otkinuti od sebe i reći: Idi budi osoba, idi ostvari se, idi nauči…”, pričala je Melina koja je priznala i kako joj je Haris sve udovoljavao.

“On izgleda tako strogo, pa ja uz njega izgledam tako mekše, ljubaznije i slađe i onda ljudi kažu: Jao, jadna ona sa njim. A za njega ustvari sve isključivo ovisi od mog raspoloženja i udovoljava se meni. Ja sam tu, ma kakva princeza, puno više od toga. Čak mislim i da mi je previše dozvolio. Ja sam njemu davno rekla: Ja na tvom mjestu nikada nama sve ovo ne bih dozvoljavala, ali on voli da udovolji”, rekla je modna dizajnerica svojedobno.


Komentari