PRINC HARRY NAHVALIO DJEDA U DOKUMENTARCU: Na društvenim mrežama ga popljuvali

Foto: Instagram/@clarencehouse

Princ Harry (37) nedavno je s vojvotkinjom Meghan (40) posjetio New York te je prilikom svog kraćeg boravka sudjelovao u novom dokumentarcu o princu Philipu koji se emitirao na BBC-u u srijedu.

Budući da su u dokumentarcu sudjelovali i ostali članovi obitelji, jedan dio dokumentarca prikazuje i Harryev govor u kojemu je pohvalio brak svoje bake kraljice Elizabete i pokojnog princa Phillipa.


“Najviše mi nedostaje njegov smisao za humor” započeo je princ.

“No nedostaje mi više zbog bake jer znam koliko je bila nevjerojatno snažna uz njega. Znam i da će bez njega biti dobro. Njih dvoje su bili najljepši par ikad. Iza onog što je vidio svijet bile su dvije osobe koje su bile jako zaljubljene i obje su od najranije dobi posvetile svoj život službi”, objasnio je Harry.

Njegov govor izazvao je val reakcija na internetu, a nikako se nije svidio Englezima. Nazvali su ga dvoličnim članom obitelji jer nisu zaboravili njegov intervju s Oprah u kojem nije rekao lijepe riječi o svojoj obitelji.

“Sada pričaš ovako, a gdje si bio dok je tvoj djed ležao u bolnici?”,  “Tko je njega pozvao u dokumentarac, on ne bi treba biti dio ovoga?”, “On je užasno licemjeran”, “sad hvališ obitelj, a u Oprah si govorio drugačije”, pisali su obožavatelji.

Naime, kada je princ Phillip bio hospitaliziran u isto vrijeme se prikazivao intervju s odbjeglim kraljevskim parom u emisiji  Oprah Winfrey te je par podijelio neugodne detalje o obitelji s ostatkom svijeta i rekao da je njegova obitelj rasistička.

screenshot

 


Komentari