Princ Harry i Meghan Markle razočarali potezom: Susjed prepričao neugodno iskustvo

Princ Harry i Meghan Markle (Foto: YouTube screenshot)

Susjedi su otkrili kako je živjeti kraj vile princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle u Montecitu u Kaliforniji. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sa svojom djecom, princom Archiejem i princezom Lilibet, preselili su se u SAD nakon što su se povukli sa svojih uloga u kraljevskoj obitelji 2020. godine.

Vila u kojoj Harry i Meghan žive u Kanadi vrijedna je 14 milijuna eura. Susjed Frank McGinity, inače vojni veteran želio im je pokazati svoje filmove o povijesti Montecita, no pred vratima vile su mu zabranili ulaz i zaštitari su ga poslali kući.

McGinity je objavio knjigu “Get Off Your Street” u kojoj je spomenuo ovo neugodno iskustvo. U knjizi piše o raznim lokalnim problemima. “Zaštitar na vratima me okrenuo i nije htio uzeti film, samo je rekao da nisu zainteresirani. Pokušavao sam biti dobar susjed. Ako su zainteresirani za kvart, mogu im dati puno informacija”, napisao je.

Mještani ih rijetko viđaju

McGinity je prvotno bio iznenađen što su Sussexi izabrali vilu Riven Rock Estate za svoj dom, jer u mjestu uglavnom žive stariji. “Iznenađujuće je da su došli ovamo. Ljudi su tu većinom stariji. Ovo je mjesto gdje slonovi dolaze da umru.”

Izvor iz palače otkrio ‘tajno oružje’ Kate Middleton u borbi s rakom


U razgovoru za lokalni časopis rekao je da ih ovdje zapravo rijetko viđaju. Susjed Richard Mineards za Mirror je rekao da je zajednica razočarana što ih ne viđa češće. Mještanin Barry Maher smatra da su Sussexi sa sobom donijeli nepotrebnu dramu te da su samo tražili skuplje mjesto gdje će doseliti. Naime vila te veličine, prema Ericu Bramlettu koji vodi firmu za nekretnine za održavanje zahtijeva najmanje deset stalnih zaposlenika.

Bramlett je detaljno objasnio financijske implikacije, rekavši: “Samo plaćanje plaća zaposlenika, režija, uređenje okoliša, održavanje, sigurnost i drugo može lako koštati stotine tisuća godišnje.”


Komentari