Prijovićka snimljena kako se strastveno ljubi: Ni kamere im nisu smetale

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u braku su od 2018. godine (Foto: Instagram)

Najveća zvijezda na području bivše države, kako joj tepaju godinama, Lepa Brena, prije nekoliko dana predstavila je novu kolekciju svog modnog brenda Lady B. Svečana promocija održala se u Beogradu, a pažnju okupljenih ukrali su Brenin posinak i njegova supruga koji se nisu mogli suzdržati u razmjenjivanju nježnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

Filip Živojinović sin je kojeg je Brenin suprug Boba dobio u braku s prvom suprugom Zoricom Nakić, a on je prije pet godina sudbonosno ‘da’ izrekao trenutno jednoj od najpoznatijih pjevačica u regiji – Aleksandri Prijović.

Pjevacica Aleksandra Prijovic.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Nesvakidašnje ponašanje za njih

Bračni par Živojinović na promociju je stigao dobro raspoložen, a da su zaljubljeni kao prvog dana svjedoče i fotografije koje su osvanule na društvenim mrežama, a na kojima, inače poprilično suzdržani u javnosti,  Aleksandra i Filip razmjenjuju nježnosti.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FLEX | flexportal.rs (@flexportal.rs)

Aleksandra Prijović srami se srednjoškolskih dana: Provela ih je u Hrvatskoj, a sad se kaje zbog jednog detalja

Podsjećamo, pjevačica koja je oborila rekord rasprodavši čak pet Arena Zagreb, vjenčala se za Breninog posinka u lipnju 2018. godine. Vjenčanje godine, kako su taj događaj prozvali tamošnji mediji, održalo se u Beogradu, a svečanoj proslavi prisustvovalo je više od 900 gostiju. Manje od godinu dana nakon vjenčanja, točnije u ožujku 2019. godine, Aleksandra i Filip postali su roditelji dječaka Aleksandra.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

Pošaljite svoje priče


Komentari