Prijovićka posjetila staru školu u Belom Manastiru: Ondje dočekala iznenađenje kakvom se nije nadala

Aleksandra Prijović i mama Borka (Foto: Ivan Peric / CROPIX)

U sklopu turneje ‘Od istoka do zapada’ Aleksandra Prijović sinoć je u Osijeku održala svoj posljednjih, peti koncert. Prepuna dvorana Gradski vrt jednoglasno je pjevala hitove 28-godišnje regionalne zvijezde, a pjevačica nije skrivala koliko su joj nastupi u Osijeku bili posebno emotivni s obzirom na to da je upravo u tom kraju i odrasla.

Priji se u Osijeku na pozornici pridružila i mama Borka Mihajlović (Foto: Ivan Peric / CROPIX)

Nije zaboravila odakle je potekla

A da nije zaboravila odakle je potekla, Aleksandra je potvrdila i time što je za vrijeme pauza između koncerata odlučila posjetiti svoju staru školu u Belom Manastiru. Aleksandri su u školi priredili toplu dobrodošlicu i dočekali su je s buketom cvijeća, a na TikToku je osvanula i fotografija na kojoj pozira sa zaposlenicama ustanove.

Aleksandra sa zaposlenicima škole (Foto: TikTok/Screenshot)

Inače, u Osijeku se Priji na pozornici pridružila i mama Borka Mihajlović koja je i sama zapjevala pred nekoliko tisuća ljudi, a kao i u Zagrebu, podržati su je došli i djed i baka.

Elegantnu kombinaciju zamijenila majicom: Aleksandra Prijović dobila poklon sa snažnom porukom

Valja napomenuti kako s Osijekom nije završio hrvatski dio Aleksandrine turneje jer je najavila koncerte i u Rijeci i Varaždinu. Tako će Prijovićkini fanovi 14. travnja moći uživati u glazbenom spektaklu u Rijeci dok je koncert u Varaždinu najavljen za 26. travnja 2024. godine.



Komentari