Prijovićka jednom stvari razbjesnila obožavatelje: ‘Dolazili smo busevima, a tako nam je vratila, nije fer’

Izjava za medije Aleksandre Prijovic nakon prvog koncerta u Areni Zagreb. (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj četvrti uzastopni koncert u zagrebačkoj Areni, a za sutra, 6.12. zakazan je i onaj posljednji, peti, s kojim će zatvoriti svoj hrvatski dio turneje ‘Od istoka do zapada’. I premda je na sva četiri održana koncerta oduševila publiku koja je jednoglasno pjevala njezine hitove, za onaj sinoćnji, barem ako je suditi prema reakcijama na društvenim mrežama, svi tvrde kako je bio najbolji.

Jelena Rozga pridružila se Aleksandri Prijović na pozornici na četvrtom koncertu u Areni Zagreb (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Prema komentarima njezinih obožavatelja, tome uvelike doprinosi činjenica kako joj je upravo na četvrtom koncertu gošća bila Lepa Brena, a totalna euforija dogodila se u trenutku kada je s Brenom i Jelenom Rozgom, također gošćom, otpjevala hit ‘Hajde da se volimo’.

Aleksandra Prijović na četvrtom koncertu ugostila Lepu Brenu (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Fanovi razočarani prvim koncertom

A upravo joj Brenu mnogi zamjeraju. Naime, još u samom startu kada je najavila svoju prvu zagrebačku Arenu, po društvenim se mrežama počelo nagađati o gostima na koncertu, a mnogi su bili uvjereni kako će jedna od njih, na prvom zagrebačkom koncertu biti Lepa Brena.

Arena poludila kad su Prijovićka, Rozga i Brena zajedno zapjevale hit koji sigurno znate

No, to se nije dogodilo. Prve večeri Aleksandri su se na pozornici pridružili Aco Pejović, Željko Samardžić i Dejan Kostić i premda je s navedenima priredila spektakl za pamćenje, obožavatelji, koji su kupili ulaznice za prvu Arenu, sada javno iskazuju nezadovoljstvo na društvenim mrežama.


Aco Pejović gostovao je na prvom Aleksandrinom koncertu (Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX)

‘Ispala je skroz nekorektna’

‘Prijovićka s toliko gostiju na četvrtom koncertu i s pola sata dužim trajanjem koncerta nego prvi i drugi dan, ispala skroz nekorektna prema fanovima koji su prvi kupili karte za njezine koncerte’, napisao je jedan obožavatelj, a s njim su se ubrzo složili i mnogi drugi.

‘Prvi koncert je trebao biti bolji od ostalih… ovo uopće nije fer. Atmosfera na ostalim danima je puno bolja, pogotovo zbog gostiju, a da ne govorim o trajanju koncerta na prvom danu i ovome’, dodala je druga obožavateljica.

Emotivna Prijović posebno zahvalila jednoj osobi: ‘Nikad neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu’

‘Nije ni fer ni realno’

‘Razočaran sam prvim koncertom, bio je puno lošiji’, nije skrivao nezadovoljstvo jedan od Aleksandrinih fanova.

‘Ovo nije ni realno, ni fer ni korektno’, ‘znači ne mogu vjerovati, ljudi u petak busevima dolazili iz svih dijelova Hrvatske, izvana, da bi se ona opraštala već poslije 11, a ovdje naprave spektakl za one koji su došli četvrti dan radi reda da i oni vide’, ‘nitko nije ljubomoran na četvrti koncert, ali obećala je da će svi biti isti – na kraju svaki drugačiji. Trajanje koncerta, broj gostiju itd… Napravila je show, daleko od toga, ali neke stvari nisu korektne’, neke su od reakcija ogorčenih obožavatelja.

Aleksandra Prijović (Foto: Extra FM/Mario Poje)


Komentari