Prijović zarađuje ozbiljnu lovu biznisom koji nema veze s pjevanjem

Aleksandra Prijović (Foto: Instagram)

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović i dalje ostaje neosporni rekorder u regiji po broju posjećenih koncerata. Nakon što je u prosincu prethodne godine pet večeri za redom oduševila publiku zagrebačke Arene, nastavila je svoj trijumfalan niz nastupa diljem zemlje.

U sklopu svoje turneje “Od istoka do zapada”, pet puta je rasprodala Gradski vrt u Osijeku, dok je u Varaždinu održala tri uspješna nastupa. I dok iza nje ostaju tri nova rasprodana koncerta u Rijeci te isto toliko u Novom Sadu, postavlja se zanimljivo pitanje.

Iako bi njezini koncerti i opća zarada mogli osigurati ugodan život, čini se da pjevačica od 2017. godine obavlja i drugi posao. Tada je, uz podršku supruga, Breninog posinka Filipa Živojinovića, započela s tim novim poduhvatom.

Dirnula Varaždinsku publiku: Prijovićka na pozornicu izvela posebnu malu djevojčicu

Uložili 200.000 eura u prostor

Sada je ponovno aktualan njezin intervju za srpske medije, posebno zbog otvaranja vlastitog restorana. Prijović zajedno sa suprugom vlasnik je restorana “Tri tačke” u elitnom beogradskom naselju Dedinje.


“Pripreme i uređivanje trajali su oko šest mjeseci. Nisam baš imala puno slobodnog vremena jer sam puno radila, ali svaki slobodan trenutak provodila sam ovdje. Ponosna sam, sve je na svom mjestu i fenomenalno”, izjavila je Aleksandra prilikom otvaranja za Telegraf. U njezinom restoranu nalazi se domaća i internacionalna kuhinja.

Prema onome što se tada govorilo, Aleksandra i Filip su uložili oko 200 tisuća eura u otvaranje restorana. S obzirom na njezine današnje prihode, to vjerojatno nije predstavljalo preveliki izdatak, a čini se da je pjevačica postavila samo jedan zahtjev za svoje zaposlenike – da na meniju obavezno bude juha od rajčice.

 

Ovom spektakularnom otvaranju prisustvovali su i Lepa Brena sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem, te pjevači Boban Rajović i Aco Pejović. Brena je također proslavila svoj rođendan u restoranu, a svojedobno ga je posjetila i Jelena Rozga, koju je Prijović ugostila na četvrtom koncertu u zagrebačkoj Areni.


Komentari