Presretna Severina podijelila lijepe vijesti: Čestitke pristižu sa svih strana

Severina (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

U domu Severine Vučković danas je posebno veselo. Naime, kako se i sama pjevačica pohvalila pratiteljima na Instagramu, njezina nećakinja Mia Popović danas ima rođendan.

Tim povodom, 52-godišnjakinja je još jednom iskoristila priliku da i javno iskaže svoju ljubav prema nećakinji kojoj je, prije više od trideset godina, upravo ona nadjenula ime.

“Svatko u životu, ako sanja o lijepom životu, treba imati jednog plavog anđela, da putevi tog života budu lakši, ljepši, veseliji, prohodniji, pametniji, mirniji… i ima li ga, onda ima i tih sretnih epiteta još, pogotovo kad je u pitanju moja Mimi, po narodski Mala Mia Sunce Babino”, započela je pjevačica emotivno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)


“Ništa ne ostavljaj za sutra”

“Ona nosi i par titula kao npr. najbolja mama, najbolja unuka, najbolja sestra, najbolja nećakinja, i moj osobni anđeo čuvar. Danas slavi rođendan, želje su brojne i velike, želje su da ti u svemu bude sve najbolje! Život je sada, ništa ne ostavljaj za sutra i živi ga, Slavice”, poručila je Severina ispod niza fotografija na kojima pozira u društvu nećakinje.

Očekivano, njezina objava privukla je veliku pažnju pratitelja koji su istu zasuli brojnim čestitkama i lijepim željama povodom Mijinog rođendana.

“Sretne, zdrave i nasmijane mi uvik budite. Sritan rođendan još jednom Mimita”, “Sretan rođendan našoj uvijek ‘maloj djevojčici'”, “Budite uvijek ovako nasmijane, ljepotice”, “Sve najljepše draga Mia”, samo su neki od komentara ispod objave.

Nagađalo se da su zajedno, a Severina mu sad javno ‘spustila’: ‘Praviš se da si mi prijatelj’

Godinama ne razgovara s majkom

Podsjećamo, Mia je kći Severinine sestre Marijane, koja inače živi i radi u Beogradu kao novinarka, a s kojom pjevačica godinama već nije u dobrim odnosima.

A da s majkom ne komunicira ni Mia, potvrdila je prije koju godinu i sama Severina putem svoje odvjetnice kad je za domaće medije otkrila kako je “kćerka Marijane Popović od svoje majke izložena nasilju i klevetama godinama pa ju je zbog svega prijavila policiji”.

Inače, Mia je diplomirana ekonomistica, a godinama već je u sretnoj vezi s partnerom Ivanom s kojim je u lipnju 2021. godine dobila i prvo dijete, sinčića Adriana.


Komentari