Pratnja Anđe Marić ukrala show na izložbi u Zagrebu: Evo s kim je došla

Anđa Marić i Dimitrije Popović (Foto: Tomislav Krišto / CROPIX)

Sinoć je u galeriji Fotoklub Zagreb održano otvorenje izložbe ‘One su ovdje’ Dimitrija Popovića i Marka Vrdoljaka. Projekt je to koji govori o ulozi žene u današnjem svijetu kroz povijesni prikaz, a otvorenju izložbe prisustvovale su i brojne poznate žene iz javnog života.

Zdenka Kovačiček, Dimitrije Popović i Tihana Harapin Zalepugin (Foto: Tomislav Krišto / CROPIX)

Među okupljenima tako su bile najpoznatija hrvatska modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, jazz glazbenica Zdenka Kovačiček, svestrana umjetnica Anđa Marić, a nakon dugo vremena u javnosti se pojavila i bivša skijašica Nika Fleiss. 

Nika Fleiss se nakon dugo vremena pojavila u javnosti (Foto: Tomislav Krišto / CROPIX)

Pusa ukrao show

No, pažnju okupljenih ukrao je sasvim neočekivani gost na izložbi – četveronožni ljubimac Anđeo Marić. Psić po imenu Pusa, Anđina je redovna pratnja na brojnim poslovnim i privatnim događajima, a isto je bilo i jučer kad je mirno sjedio u krilu vlasnice i pozirao okupljenim fotografima.

Anđa Marić i Dimitrije Popović (Foto: Tomislav Krišto / CROPIX)

Inače, Anđa i Pusa skoro su propustili izložbu, a što se točno dogodilo, svestrana 47-godišnjakinja je otkrila na svom Instagram profilu.

‘Jučer oko 9 navečer pričam s Lanom na telefon i kažem joj da mi je žao što nisam otišla na izložbu Dimitrija Popovića i Marka Vrdoljaka ‘One su tu’ ciklus biblijskih žena. Ja sam bila Saloma. Lani je bilo jako žao, a meni još više! I fakat je glupo da joj nisam rekla, jednostavno sam joj zaboravila reći. Lani, koja ima njegovu Merlinku na zidu i koja je studirala povijest umjetnosti’, započela je Anđa, a potom objasnila što se dogodilo.

Anđa Marić priznala da je zaljubljena: Progovorila je o muškarcu koji je ukrao njeno srce


‘Ali ja sam sve vrijeme mislila da je jučer bio 9.1. Bilo mi je toliko žao da sam se danas nekoliko puta uhvatila kako žarko želim da se ponovi taj dan i da se nekako vrati ta prilika. A Lana mi je sipala sol na ranu: draga, ako te Dimitrije Popović naslika, to ti je kao da te Andy Warhol naslika… Koja je lekcija? Bilo mi je stvarno žao.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)

Nekoliko puta sam popustila i rekla sama sebi da sam glupača, ali lampica svjesnosti mi je bila upaljena i svaki put sam se odlučila voljeti. Inače, moja mentalna dijeta – svaki put kad se želim poslati u …, kažem sebi: volim se, volim se, volim te Anđa. I tako sam danas oko 6 popodne rekla Lani na telefon: ej, čekaj, idem napisati poruku Marku Vrdoljaku, da se ispričam zašto se nisam pojavila. I piše mi Marko: to je danas. Volim se, volim se, volim SVE’, zaključila je Anđa.


Komentari