Poznatu Zagrepčanku zatekao nesvakidašnji prizor u dvorištu: ‘Već par dana mi netko lupa po terasi’

Tatjana Jurić (Foto: Marko Todorov / CROPIX)

Poznata domaća voditeljica Tatjana Jurić imala je nesvakidašnji susret u svom dvorištu u Zagrebu o čemu je izvijestila i pratitelje na društvenim mrežama.

Naime, kako je otkrila putem Instagrama, već danima čuje zvukove koji dopiru s terase, a jutros je konačno odlučila i saznati tko je odgovoran za iste.

Prizor koji je zatekla, nije očekivala ni u najluđim snovima.

Tatjanu je posjetila lisica (Foto: Instagram)

“Koliko je slatka”

“Već par dana me netko budi ranom zorom, lupa po terasi, baca posudu za vodu, i rekoh danas, ma tko je to: beba lisica”, napisala je uzbuđeno radijska voditeljica uz snimku životinjice koja radoznalo hoda po njezinom dvorištu.

“Imam doma bebu lisicu!! Pa koliko je slatka”, dodala je Tatjana snimajući životinju koja je očito zalutala iz svog prirodnog staništa i završila usred zagrebačkog naselja.

Inače, Tatjana je poznata kao velika ljubiteljica životinja, a njezina najveća četveronožna ljubav bila je kujica Jackie koja je uginula prije dvije godine. Tatjana i Jackie su bile nerazdvojne, a voditeljica nikad nije skrivala koliko ju je shrvao gubitak psića s kojim je provela 14 godina.


Tatjana Jurić progovorila o pozivu moćnog urednika: ‘Čuj mala, u čemu si ti dobra’

“Bila je moja duša”

“Otišla je moja Jack i ja pojma nemam kako podnijeti ovu prazninu. Ne znam hodati, a da se ne osvrćem gdje je. Ne znam biti, a da je ne tražim krajičkom oka i da je ne čujem negdje blizu.

Jack je jednostavno bila – moja duša. Način na koji me ta mala, dobra duša oblikovala u ovih 14 godina, podrška i utjeha koju mi je dala! Upoznala sam razne tuge i praznine, ali ovaaaa, ljudi moji, ova je tuga…”, napisala je, između ostalog, Tatjana u objavi u kojoj se oprostila od voljene Jackie.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)


Komentari