Poznatu Zagrepčanku zaprepastila situacija u trgovini: ‘Ova histerija, ove sirote blagajnice’

Lana Klingor Mihić (Foto: Instagram)

Bivša pjevačica, PR stručnjakinja, uzgajivačica pasa i influencerica, 43-godišnja Lana Klingor Mihić podijelila je snimku iz jednog trgovačkog centra, gdje se zaputila u kupovinu božićnih poklona za svoje najmilije. Kako kaže, ostala je zatečena gužvom nekoliko dana uoči Božića.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝐋𝐚𝐧𝐚 𝐊𝐥𝐢𝐧𝐠𝐨𝐫 𝐌𝐢𝐡𝐢𝐜 (@lanatheklingor)

‘Dakle ljudi, ovo sumanuto kupovanje u zadnji čas, ova histerija u shopping centrima, ove sirote blagajnice koje više ne znaju gdje je lijevo… Evo ja ne znam, sve sam trebala kupiti u 10. mjesecu još, a ne u zadnji tren’, rekla je Lana pa otkrila da je u potrazi za žutim dječjim tenisicama.

Lana Klingor Mihić požalila se na blagdansku gužvu u trgovinama (Foto: Instagram/screenshot)

‘Znači, ne mogu’

Lana je ubrzo podijelila i drugu snimku, na kojoj je podijelila anegdotu iz jedne trgovine.


‘Daj sad pazite situaciju u kojoj ja, znači podočnjake imam do nosa, ja jedva gledam. Dolazim do tete i kažem: ‘Oprostite, jel imate neke žute dječje tenisice?’, rekla je kroz smijeh pa kratko dodala: ‘Znači, ne mogu’.

Lana Klingor Mihić priznala koliko je strahovala za život voljene osobe: ‘Užasavala sam se spoznaje’

‘Sve moje najbolje počinje s tobom’

Inače, Lana je ponosna mama tri djevojčice, a njezina najstarija kći Kiara jučer je proslavila svoj 16. rođendan. Tom prigodom, Lana je s pratiteljima podijelila nekoliko obiteljskih fotografija i u emotivnoj objavi čestitala rođendan svojoj prvoj ljubavi.

‘Sretan ti 16. rođendan, anđele moj! Nikad ti neću moći objasniti koliko te volim i koliko si moj život promijenila na bolje. Sve moje najbolje počinje s tobom’, poručila je bivša pjevačica.


Komentari