Poznatu zagrebačku doktoricu iz takta izbacio detalj u drami svećenika i Severine: ‘Stop tome’

Petra Meštrić (Foto: Instagram)

Najpoznatija zagrebačka liječnica Petra Meštrić oglasila se na Instagramu nakon što se Severina ‘zakačila’ s mladim svećenikom don Tomislavom Lukačom zbog snimke o pobačaju.

“Nisam popratila dramu između Severine i svećenika ali jedna stvar (rečenica) me posebno uznemirila. ‘Svećenicima nije mjesto na društvenim mrežama’, kako nije?! Svakome je mjesto na društvenim mrežama tko tamo želi biti, i svećenicima i liječnicima i političarima itd”, započela je.

“I svatko ima pravo objavljivati sadržaj kakav želi dok ne šteti drugoj osobi (zato ne ulazim u dramu koja je bila niti me zanima). Stop diskriminaciji!”, napisala je.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Severina je ispod videa svećenika u kojoj je on proziva da laže i poziva na kavu ostavila komentar koji je glasio ‘Ustani kad kažeš Severina. Komentar je bio upućen pratitelju svećenika, koji je za Severinu rekao da ‘nije vrijedna da je svećenik uopće spominje’.

Svećenik Severinu optužio za laži

Svećenik je Severinu u videu optužio da ga je lažima pokušala debatirati u javnosti.

“Jedan čovjek je moj video podijelio na svom storiju i nadopisao pogrdne riječi prema Severini., I što je kraljica napravila?, pitao je.  “Severina je uzela story od tog čovjeka s pogrdnim komentarom i izrezala da se ne vidi njegovo ime i prezime i objavila to kao da je to moj story i kao da sam joj ja uputio riječi pogrdne i usput me jako izvrijeđala,” tvrdi.


“Naravno, u medije je odmah izašlo da sam ja to napravio. Meni je stvarno tužno kako se netko tko je toliko poznat i koji ima 1,4 milijuna pratitelja može spustiti na takvu razinu da koristi laž kako bi debatirao običnog svećenika. Ali opet, razumijem. Jer kad ne posjeduješ istinu, nego laž, onda ta laž mora bit dovoljno glasna i nametnuta kako bi naivni ljudi povjerovali u to da je istina. A tebe, draga Severina koja si se krizmala upravo u župi u kojoj ja sada djelujem podsjećam da na koncerte nosiš onaj isti križ za koji mi se rugaš u svome storyju.

I stvarno ne očekujem da ćeš mi se javno ispričati. Iako bi to bilo ne samo kršćanski, nego i ljudski. Ali molim te ispričaj se svoj djeci i mladima koji te prate jer si koristila laž kako bi prevladao tvoj stav o pobačaju. A vi dragi moji Hrvati odlučite hoćete li i dalje pratiti nekoga i vjerovati nekome koji koristi laž kako bi njegovo mišljenje prevladalo,” rekao je.

Pljušte reakcije na dramu između svećenika i Severine: ‘Svašta si uzimaju za pravo’


Komentari