Poznatom voditelju od jutra stižu brojne čestitke: ‘Vjerovali ili ne, ti si meni sve’

Frano Ridjan (Foto: Lucija Ocko / CROPIX)

Poznati voditelj Nove TV Frano Ridjan danas slavi osmu godišnjicu braka. Upravo tim povodom na svom Instagram profilu je napisao emotivan tekst uz fotografiju s vjenčanja.

“Ti si mi bila u svemu naj, naj, naj. I u dobru i u zlu. Vjerovali ili ne, ti si meni sve naj, naj. U svemu naj. Živili mladenci”, napisao je Frano uz fotografiju.

Naime, na fotografiji s vjenčanja vidljivo je da je popularni voditelj nosio plavkasto odijelo, bijelu košulju, tregere i leptir mašnu sive boje. Njegova supruga Lea nosila je elegantnu bijelu vjenčanicu jednostavnog dizajna bez rukava.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Frano Ridjan (@thefranor)


‘Sretno dalje u životu’

Njegova objava pokrenula je brojne komentare pratitelja koji su paru čestitali godišnjicu braka. “Živjeli mladenci sretno vam i dalje”, “Sretno dalje u životu”, “Čestitke od srca”, “Sretno vam”, neki su od komentara ispod objave.

Podsjetimo, poznati voditelj u braku sa suprugom Leom ima dvojicu sinova, Maura i Manuela. Par se upoznao još tijekom studentskih dana, a Frano često ističe kako se u suprugu zaljubio na prvi pogled.

Nadalje, Frano će u prosincu ove godine proslaviti okrugli rođendan te će desetog prosinca navršiti 40 godina. Trenutno je angažiran kao voditelj popularne emisije Nove TV ‘Supertalent’.

Poznati pjevač iznenadio izjavom u HRT-ovoj emisiji: ‘Radije ću sačuvati obraz’


Komentari